4 ΣΧΟΛΙΑ

Harpy eagle: Το τεράστιο ημερόβιο αρπακτικό πτηνό που ανήκει στην οικογένεια των αετών! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτες είναι οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social-media τις τελευταίες ώρες και δείχνουν ένα τεράστιο ημερόβιο αρπακτικό πτηνό που ανήκει στην οικογένεια των αετών. Και το οποίο ονομάζεται harpy eagle ή άρπυια. Το συγκεκριμένο πουλί είναι ένα ημερόβιο αρπακτικό πτηνό, που ανήκει στην οικογένεια των Αετιδών και ζει κυρίως στα τροπικά δάση της Αμερικής και της Παπούας. Και έχει προκαλέσει τόσο δέος, που μέσα σε μόλις μία μέρα που κάποιος ανέβασε μια φωτογραφία του πτηνού αυτού δίπλα σε έναν άνθρωπο στο Reddit κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 91.000 upvotes ενώ η ίδια εικόνα που δημοσιεύτηκε το Imgur συγκέντρωσε πάνω από 120.00 likes σε παρόμοιο χρονικό πλαίσιο. Και πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους πιστεύουν πως οι συγκεκριμένοι αετοί μοιάζουν με ανθρώπους ντυμένους με στολή πτηνού.
 Κι όσο περίεργο, αστείο και ταυτόχρονα σοβαρό ύφος έχει, πρόκειται είναι τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά αρπακτικά που συναντώνται στα τροπικά δάση σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδη αετών στον πλανήτη με τα φτερά τους να φτάνουν σε μήκος τα 2,24 μέτρα ενώ ζυγίζουν μόλις 3,8 έως 9 κιλά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Fact Zook, οι αετοί αυτοί τρώνε τα πάντα: από μαϊμούδες, βραδύπους, ακανθόχοιρους, πουλιά μέχρι και φίδια ή σαύρες». 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Costas68 - 3/10/2019 05:39

Εργαλειιιιοοο!!

Crack_the_Sky21 - 1/10/2019 17:32

ΤΙΕΙΝΑΙΑΥΤΟΡΕ

corto_maltese_8_12 - 1/10/2019 18:49

Τις άρπυιες,φίλε μου,τις συναντάμε και στην ελληνική μυθολογία.Φυλάνε την τροφή από τον μάντη Φινέα για να μην μπορεί να φάει. Φιλικά πάντα.

Vasilis_Constructor - 1/10/2019 17:02

Μπράβο! Πρόεδρε ένα τέτοιο να μας φέρεις στην Αγια-Σοφιά και να το αμολάς όταν τα "καλόπαιδα" κάνουν αταξίες!

ΕΠΟΜΕΝΟ