0 ΣΧΟΛΙΑ

Παραλίγο να πεθάνει ο Φαν Ντάικ, εξαιτίας μιας λάθος διάγνωσης

Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Γκρόνινγκεν αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας του στόπερ της Λίβερπουλ

Πριν από επτά χρόνια, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, εξαιτίας μιας λάθος διάγνωσης, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Γκρόνινγκεν.

Μιλώντας στο FourFourTwo, ο Ντικ Λουκίεν τόνισε πως ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ένιωσε αδιαθεσία, εξετάστηκε από γιατρούς, αλλά δεν βρέθηκε κάτι συγκεκριμένο.

Ο Λουκίεν συνέχισε, λέγοντας πως ο Φαν Ντάικ "ήταν άρρωστος, αλλά δεν είχαμε καταλάβει πόσο σοβαρά. Ήταν στο σπίτι του και πονούσε πολύ. Πήγε στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά δεν του βρήκαν τίποτα και τον έστειλαν ξανά σπίτι του. Όμως ο πόνος χειροτέρευε και όταν ήρθε η μητέρα του να τον δει αντιλήφθηκε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση. Τον πήγε σε ένα άλλο νοσοκομείο και αυτό αποδείχτηκε σωτήριο. Ήμουν σοκαρισμένος, γιατί όταν τον ξαναείδα είχε μεταμορφωθεί από έναν μεγαλόσωμο άνδρα σε έναν… ζαρωμένο άντρα. Ευτυχώς κατάφερε να συνέλθει γρήγορα".

Οι γιατροί διέγνωσαν πως ο Φαν Ντάικ είχε υποστεί οξεία σκωληκοειδίτιδα, η οποία προχώρησε και εξελίχθηκε σε περιτονίτιδα, με συνέπεια να επηρεάσει τα νεφρά του. Έτσι μπήκε άμεσα στο χειρουργείο, κάτι που έσωσε τη ζωή του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού της Λίβερπουλ.

 

 

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ