5 ΣΧΟΛΙΑ

Έκρυψε τέσσερα (!) κινητά και ναρκωτικά στον πρωκτό του

Απίστευτη υπόθεση στην Κύπρο με φυλακισμένο που έκανε τον πρωκτό του αποθηκευτικό χώρο

Ένας φυλακισμένος στην Κύπρο κατάφερε να χωρέσει στον πρωκτό του τέσσερα κινητά τηλέφωνα αλλά και ναρκωτικά!

Συγκεκριμένα, ο Ελληνοκύπριος που καταδικάστηκε για διαρρήξεις και κλοπές, οδηγήθηκε στο Δικαστήριο Λεμεσού, όπου δικάζεται για άλλη υπόθεση, και συγκεκριμένα, για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο  28χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ βρισκόταν στο Δικαστήριο, κατάφερε και έκλεψε τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ποσότητα ναρκωτικών, τεκμήρια τα οποία έκρυψε στον πρωκτό του. Κατά την επιστροφή του στις φυλακές και έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κάτι έκρυβε στο σώμα του, ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έκρυβε αντικείμενα στον πρωκτό του, τα οποία όπως ισχυρίστηκε, έκλεψε ενώ βρισκόταν στο Δικαστήριο.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφόδευσε τα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν από την Αστυνομία για εξετάσεις.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Butcher - 21/9/2019 20:09

Ακούει κανείς????

Κουει ανεις?????

Ουει νεις????

Ει εις??????

probokatora - 21/9/2019 17:52

Αυτό δεν είναι τίποτα ! Έχω ακούσει για ένα Πειραιώτη δαφνοστεφανωμενο έφηβο που εχει κρύψει 44 τρόπαια στο κ¥λ# του !!!

soares - 21/9/2019 00:56

Χεσε μέσα ρε φίλε!Ωραία.προσπαθεια.

AEKARA_SE_AGAPW - 20/9/2019 23:31

Λογικό ρε μάγκες ασπρόμαυρα δεν φοράνε στη φυλακή;Ε να μην βάζει πραγματα στον πρωκτό του ο άνθρωπος ,αφού ταιριαζει με το χρωμα...

thewizard21 - 20/9/2019 20:24

Όταν η δουλειά γίνεται απόλαυση...

ΕΠΟΜΕΝΟ