1 ΣΧΟΛΙΑ

Ουκρανία: 8χρονος αυτοκτόνησε, δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς του

Ένα 8χρονο αγόρι πήδηξε από τον ένατο όροφο τους διαμερίσματος όπου έμενε με τους γονείς του, επειδή δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς και τη συνεχή κακοποίηση που δεχόταν από εκείνους.

Το άτυχο παιδί, το όνομα του οποίου ήταν Άντον, ζούσε στη Νότια Ουκρανία και το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά την επιστροφή του από το σχολείο στο σπίτι.

Το παιδί βρήκε τραγικό θάνατο πηδώντας από τον ένατο όροφο του διαμερίσματος όπου ζούσε

Οι γείτονες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν, άκουσαν τους γονείς του μικρού Άντον να του φωνάζουν και να τον χτυπούν επειδή εκείνος είχε σκισμένα ρούχα. Το παιδί προφανώς δεν άντεξε το ξύλο και την πίεση άνοιξε το παράθυρο του δωματίου και πήδηξε στο κενό.

Η Zhanna που ζει στον από κάτω όροφο είπε πως άκουσε τις φωνές στο παιδί, το ξύλο, μετά σιωπή και στη συνέχεια τον ήχο της πτώσης του παιδιού στο έδαφος.

«Μόνο μερικά δευτερόλεπτα πέρασαν και άκουσα αυτό τον ανατριχιαστικό ήχο από την πτώση του παιδιού. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα το παιδί κάτω. Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο και την αστυνομία».

Ο Andrey, ένας άλλος γείτονας της οικογένειας, είπε: «Είχα δει τους γονείς να ανεβαίνουν στο διαμέρισμα και λίγα λεπτά αργότερα είδα το παιδί να βρίσκεται στο έδαφος».

Οι νοσηλευτές που έφτασαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του παιδιού. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και έχει οριστεί δίκη για τους γονείς, οι οποίοι αν κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με πέντε χρόνια φυλάκισης.

Μάλιστα, κατά την ανάκριση παραδέχτηκαν πως, πριν το παιδί τους βουτήξει στο κενό, το είχαν ξυλοκοπήσει και πως τη συγκεκριμένη μέθοδο τη χρησιμοποιούσαν συχνά για να το συνετίσουν.

Τόσο η δασκάλα όσο και η ψυχολόγος του σχολείου όπου φοιτούσε το παιδί, στις καταθέσεις τους ανέφεραν πως οι γονείς δεν ενδιαφέρονταν για τον γιο τους και ο άτυχος Άντον είχε πολλές φορές ζητήσει βοήθεια.

Πηγή: athensvoice.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
epitoukanapeos21 - 20/9/2019 15:24

Τους βάζεις να μείνουν με 2 μαχητές μμα και τους δέρνουν μέχρι να αυτοκτονήσουν. Μετά πάρε τους μαχητές και κλείσ τους μέχρι 5 χρόνια μέσα. Α ρε δικαιοσύνη.

ΕΠΟΜΕΝΟ