0 ΣΧΟΛΙΑ

Πρωτοψάλτης: Η αίσθηση της νίκης είναι το κάτι άλλο…

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη της Ελλάδας επί της Ρουμανίας με 3-1 σετ και τόνισε πως η αίσθηση της νίκης είναι το κάτι άλλο. «Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση της νίκης ήταν διαφορετική απ' ότι περίμενα. Θέλαμε μία νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης και είναι πολύ σημαντικό που το πετύχαμε. Ήταν ένα μεγάλο σκαλοπάτι που θα μας δώσει ώθηση για να καλύψει την μικρή κούραση που έχουμε και θέληση για αύριο. με εξαίρεση το πρώτο σετ που ήμασταν κάπως μουδιασμένοι, είχαμε συγκέντρωση και παίξαμε ελεύθερα και στις λεπτομέρειες πήραμε τα σετ. Αυτό ήταν λόγω της ετοιμότητας που είχαμε για να πάρουμε τα σετ στο 24».

Για τον πόντο που πήρε δίνοντας στην Ελλάδα το τρίτο σετ με 27-25: «Εκεί είναι 50-50. Ήταν το πιο σημαντικό σετ του αγώνα, χτύπησα την μπάλα και πήρα τον πόντο. Το μόνο που θυμάμαι ότι έπεσε πάνω μου... ο χοντρός και ο Μένιος».

Για την Πορτογαλία: «Είμαστε καλοί στο να ανεβάζουμε το επίπεδό μας με βάσει του αντιπάλου. Είμαστε έτοιμοι για την Πορτογαλία και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή δυνατά μέχρι το τέλος. Θα δώσουμε την ψυχή μας και από εκεί, ό,τι θέλει ο Θεός».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ