0 ΣΧΟΛΙΑ

Γνωρίστε το Rugby League από τους Πρωταθλητές της ΑΕΚ!

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο τμήμα της ΑΕΚ

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Η ομάδα Rugby League της ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της να γνωρίσουν το άθλημα μέσα από τους καλύτερους. 

Αναλυτικά: 

«Την έναρξη των δραστηριοτήτων της για τη σεζόν 2019-20 ανακοινώνει το ανδρικό τμήμα Rugby League της ΑΕΚ. Οι δύο φορές Πρωταθλητές Ελλάδος 9’s και 13’s, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου Κ2 του ΟΑΚΑ και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 20:00-22:00.

Στα πλαίσια ανάπτυξης της ομάδας και του αθλήματος, η ΑΕΚ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για νέους παίκτες οι οποίοι θα πλαισώσουν την ανδρική ομάδα, καθώς και τις ακαδημίες. Το κάλεσμα αφορά άνδρες 17-35 ετών οι οποίοι ασχολούνται ή έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον αθλητισμό ερασιτεχνικά (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πολεμικές τέχνες), αλλά και σε όλους όσοι χωρίς ιδιαίτερη αθλητική εμπειρία επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα, τη φιλοσοφία του και ταυτόχρονα να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Συγκεκριμένες σωματικές προδιαγραφές δεν υπάρχουν, καθώς το ράγκμπι προσφέρει θέσεις για όλους τους σωματότυπους. Στα προαπαιτούμενα πάραυτα, είναι η διάθεση για δυναμικό παιχνίδι και θέληση για νέες επιτυχίες και τίτλους.

Οι προπονήσεις του τμήματος ανδρών ξεκινάνε τη Δευτέρα (02/09) στις εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου Κ2 του Ο.Α.Κ.Α και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8:00 μ.μ. ως τις 10:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν και να συμμετέχουν στην προπόνηση αποκτώντας την πρώτη τους επαφή με το άθλημα και γνωρίζοντας ταυτόχρονα την ομάδα και το προπονητικό της επιτελείο».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ