3 ΣΧΟΛΙΑ

Παρών και ο Ίβιτς στο δείπνο που παραθέτει ο Κωστένογλου

Θα πραγματοποιηθεί αργότερα το βράδυ σε εστιατόριο της Κηφισιάς

Για σήμερα το βράδυ - σε εστιατόριο της Κηφισιάς - είναι προγραμματισμένο το γεύμα που θα παραθέσει ο Νίκος Κωστένογλου σε όλην την ομάδα. Παρών θα είναι σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά ο Τεχνικός Διευθυντής Ίλια Ίβιτς, ο οποίος ήταν και εκείνος που μπροστά σε όλους τους παίκτες στα Σπάτα, είχε… προκαλέσει τον Κωστέ μετά την μονιμοποίησή του, να τους κάνει το τραπέζι. Όταν το είχαν ακούσει τότε οι παίκτες, είχαν ταχθεί αμέσως στο… πλευρό του τεχνικού διευθυντή και άρχισαν να το απαιτούν. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να γίνει πράξη το δείπνο που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα σε παίκτες – Κωστένογλου, με την ΑΕΚ να πηγαίνει με… φόρα στο ματς της Κυριακής με την Λαμία κι ενώ ακολουθεί το ματς στο Αγρίνιο και μετά ο ΠΑΟΚ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
blueplanet - 12/9/2019 20:53

Τι να μας κάνει το δείπνο.Γιατί ξοδεύουμε και λεφτά για τραπέζια!!! Εχουμε ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που περιμένουμε να δούμε τι αξίζουνε.Καρντόσο και πράσινα άλογα και ποδόσφαιρα "κυριαρχίας-κατοχής" τελειώσανε.!!!

krav21 - 13/9/2019 15:33

blueplanet Ειλικρινα...ΕΛΕΟΣ

Byzantinos1025 - 12/9/2019 20:43

Καλό το κρέας,αλλά ένα πιάτο γαύρο μαρινάτο και αντί για γλυκό,διπλή μπουγάτσα με άχνη και κανέλα για να μπαίνουν και οι νέοι στο κλίμα,θα ήταν ότι πρέπει.

ΕΠΟΜΕΝΟ