1 ΣΧΟΛΙΑ

Εργαζόμενος έπαθε ανακοπή κάνοντας σεξ σε επαγγελματικό ταξίδι κι η εταιρεία πρέπει να αποζημιώσει την οικογένειά του

Μια γαλλική εταιρεία καλείται να αποζημιώσει την οικογένεια ενός εργαζομένου της, ο οποίος πέθανε από καρδιακή ανακοπή μετά τη σεξουαλική επαφή που είχε με άγνωστη γυναίκα σε επαγγελματικό ταξίδι!

Σύμφωνα με το δικαστήριο του Παρισίου, η εταιρεία είναι ένοχη καθώς ο θάνατος του εργαζομένου θεωρείται εργατικό ατύχημα και η οικογένειά του έχει δικαίωμα αποζημίωσης.

Η εταιρεία υποστήριξε ότι ο άνδρας δεν ασκούσε επαγγελματικά καθήκοντα όταν κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τη γυναίκα. Ωστόσο, σύμφωνα με το γαλλικό δίκαιο, ο εργοδότης είναι υπεύθυνος για οποιοδήποτε ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, ανέφεραν οι δικαστές.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν ως μηχανικός στην εταιρεία TSO, μια εταιρεία σιδηροδρομικών υπηρεσιών που εδρεύει κοντά στο Παρίσι. Πέθανε σε ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην κεντρική Γαλλία το 2013.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης της οικογένειας του άνδρα ανέφεραν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα θεωρείται φυσιολογική, «όπως ένα ντους ή ένα γεύμα», οπότε πρέπει να αποζημιωθούν.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aek21reeee - 11/9/2019 22:04

να' ναι καλά ο μακαρίτης...

ΕΠΟΜΕΝΟ