2 ΣΧΟΛΙΑ

Καλίδης: Μακριά η ομοφυλοφιλία από εμένα και όποιον είναι γύρω μου

Τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία εξέφρασε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης. Στην ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει σκεφτεί την ομοφυλοφιλία απαντά «μακριά από 'μας και οποιονδήποτε γύρω μου» και σπεύδει να διευκρινίσει: «Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό». Προσέθεσε ότι μεγαλώνει διαφορετικά τα παιδιά του και με τον γιό του βλέπει σέξι βίντεο με κορίτσια.

Αναλυτικά:

Μεγαλώνεις διαφορετικά τις κόρες σου απ’ ότι το γιο σου;

Βέβαια. Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι.

Την ομοφυλοφιλία την έχεις σκεφτεί;

Μακριά από μας. Την έχω σκεφτεί, ναι.

Εννοείς μακριά από τα παιδιά σου;

Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου.

Είσαι κατά των ομοφυλόφιλων;

Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας…

Για τους ομοφυλόφιλους πλέον υπάρχουν οι γάμοι, το σύμφωνο συμβίωσης, μεγαλώνουν παιδιά τα οποία κάνουν ή υιοθετούν. Δημιουργούν οικογένειες.

Ακριβώς, εκεί θέλω να καταλήξω, αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
senso - 11/9/2019 21:51

Ηταν νηφαλιος?

guerilla_urbana - 11/9/2019 19:56

Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι σκυλάδες, αλλά δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, εφόσον δεν προκαλούν. Έχω και φίλους σκυλάδες.

ΕΠΟΜΕΝΟ