0 ΣΧΟΛΙΑ

Συνεργασία ΑΕΚ-TWINS TRADE

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε πως ξεκινάει συνεργασία με την TWINS TRADE. Πρόκεται για μια εισαγωγική εταιρεία τροφίμων με στόχο την εξεύρεση ποιοτικών προϊόντων προκειμένου να τα διαθέσει στην Ελληνική αγορά. Έτσι, στην ΑΕΚ θα προμηθεύει το ισοτονικό ποτό OSHEE.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το ισοτονικό ποτό OSHEE, το οποίο θα αποτελέσει το Επίσημο Αθλητικό Ποτό όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Τα ισοτονικά ποτά OSHEE εισάγονται αποκλειστικά από την TWINS TRADE, μια εισαγωγική εταιρεία τροφίμων με στόχο την εξεύρεση ποιοτικών προϊόντων προκειμένου να τα διαθέσει στην Ελληνική αγορά. Εισάγει προϊόντα από περισσότερες απο 15 χώρες, 4 ηπείρους ενώ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος ορισμένων αναγνωρίσιμων διεθνώς brands όπως το OSHEE, MANNER, JELLY BEAN, REAL CRISP κλπ. Στελεχωμένη από ανθρώπους με τεχνογνωσία αλλά και όραμα παραμένει σταθερή στην στρατηγική της διαφοροποίησης και της εξυπηρέτησης των αναγκών του κοινού της.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.twinstrade.gr».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ