0 ΣΧΟΛΙΑ

Χαριστέας: Έχω μιλήσει με Γκούτι, Ιέρο και άλλους προπονητές

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη μίλησε για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Παντελίδη

Προσεκτικοί πρέπει να είναι στον Άρη, στην επιλογή του προπονητή, όπως υπογράμμισε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος επιβεβαίωσε πως έχει μιλήσει με Φερνάντο Ιέρο και Γκούτι, ξεκαθαρίζοντας πως έχει επαφές και με άλλους προπονητές.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη βρέθηκε στο περίπτερο της ομάδας, στη ΔΕΘ, και μίλησε με εκπροσώπους του Τύπου. Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Χαριστέας:

"Η ΔΕΘ είναι ένα event που έχει παγκόσμια αναγνώριση και η ομάδα του Άρη δεν θα μπορούσε να λείπει. Σχεδιάζουμε αρκετά event μέσα στη χρονιά με σκοπό να φέρουμε πιο κοντά τους ποδοσφαιριστές με τον κόσμο του Άρη. Είναι πολύ σημαντικό οι σχέσεις του κόσμου με τους φιλάθλους να είναι πιο έντονες" σχολίασε αρχικά.

Ερωτηθείς για τον προπονητή: "Έχουμε κάνει πολλές επαφές, πολλές επαφές σε προσωπικό επίπεδο, είμαι σύντομο χρονικό διάστημα αλλά ευτυχώς για εμένα, έχω πολλές γνωριμίες στο εξωτερικό. Θα κάνουμε μια πολύ καλή και σωστή επιλογή για τον Άρη. Θα φέρουμε έναν προπονητή που θα έχει προσωπικότητα. Θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα και νομίζω τα επόμενα 24ωρα θα έχουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα".

Για το αν βιάζεται ο Άρης: "Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό για εμένα η παραίτηση Παντελίδη. Πρέπει ο προπονητής να ταιριάζει ο προπονητής με την ομάδα. Δεν βιαζόμαστε αλλά πρέπει να κλείσουμε το θέμα. Έχω μια πολύ καλή λίστα, το μόνο που μένει είναι να συναντηθώ με τους υποψήφιους και να αποφασίσω".

Πρόσθεσε ότι: "Έχω κάνει μια κουβέντα με τους κάποιους υποψήφιους αλλά αν δεν ικανοποιηθούμε από τις περιπτώσεις άμεσα μπορεί να πάει και μετά τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή".

Σχετικά με τους Γκούτι, Ιέρο και άλλες περιπτώσεις: "Έχω μιλήσει και με άλλους προπονητές, έχω εναλλακτικές πολύ καλές, έχει γίνει καλή δουλειά και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".

 

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ