0 ΣΧΟΛΙΑ

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στην Ελληνική Εταιρία Γρανιτών

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει την Ελληνική Εταιρία Γρανιτών για τη στήριξη που προσφέρει στην ομάδα χάντμπολ της Ένωσης σε τόσο δύσκολες εποχές. 

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Εταιρία Γρανιτών για τη στήριξη της στην ομάδα χάντμπολ του Συλλόγου. Η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών βρίσκεται στο πλευρό των 2 φορές Πρωταθλητών Ελλάδος από το καλοκαίρι του 2016 και αποτελεί Μέγα Χορηγό του τμήματος.

Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον αθλητισμό η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών στηρίζει το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου και μαζί στοχεύουμε σε ακόμα περισσότερα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών ιδρύθηκε το 1989 και πρωταγωνιστεί σε μεγάλα και μικρά έργα, στην Ελλάδα και σε άλλες αγορές διεθνώς, καθώς εισάγει, επεξεργάζεται και διαθέτει μόνο τα άριστα προϊόντα γρανίτη και μαρμάρου. Οι ξεχωριστές ποικιλίες από φυσικά και τεχνητά πετρώματα, το ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της, εγγυώνται τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της. Με το υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στη Θήβα, τα υποκαταστήματά της στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης, τις θυγατρικές εταιρείες Granicon Oy στη Φινλανδία, Dionyssomarble Bulgaria στη Βουλγαρία, HGC Dubai στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς και με τις διεθνείς συνεργασίες της, όπως η αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων Hanstone της φημισμένης νοτιοκορεατικής Hanwha και των μαρμάρων EcoMarbles MAXFIΝE της Ιταλικής Iris FMG, η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών βρίσκεται σταθερά στην κορυφή».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ