0 ΣΧΟΛΙΑ

Φαν τη σειράς OA του Netflix ξεκίνησε απεργία πείνας επειδή κόπηκε η σειρά!

Όπως λέει η απεργία πείνας της σημαίνει πολλά περισσότερα

Ίσως σας έχει τύχει να νιώσετε απογοήτευση και στενοχώρια όταν η αγαπημένη σας σειρά τελειώνει ή ακόμα χειρότερα όταν «κόβεται» πριν από την ώρα της! Μια φαν της σειρά του Netflix, ΟΑ, πήρε το θέμα πολύ βαρύτερα.

Η 35χρονη Εμπίριαλ Γιάνγκ που ήταν μεγάλη φαν της σειράς προχώρησε σε… απεργία πείνας, όταν η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι «κόβει» τη σειρά επιστημονικής φαντασίας μετά από μόλις δυο σεζόν!

Η Γιάνγκ, η οποία ηγείται της διαδικτυακής εκστρατείας με hashtag “#SaveTheOA” (Σώστε το ΟΑ), δεν αρκέστηκε στην ιντερνετική της μάχη, αλλά κατασκήνωσε έξω από τα κεντρικά γραφεία του Netflixξεκινώντας απεργία πείνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

«Η διασκέδαση είναι τροφή για την ανθρώπινη ψυχή και ο αλγόριθμος του Netflix δεν μπορεί να το υπολογίσει αυτό», δήλωσε η Γιανγκ.

«Και χωρίς να λαμβάνω τροφή δηλώνω ότι αυτή η σειρά είναι πιο σημαντική για μένα από την πραγματική τροφή. Αν και επιφανειακά μοιάζει να διαμαρτύρομαι για την ακύρωση μιας τηλεοπτικής σειράς, στην πραγματικότητα διαμαρτύρομαι για τις καπιταλιστικές δυνάμεις που «σκότωσαν» τη σειρά, τη γενική έλλειψη των μέσων για κοινωνική στήριξη και για να αφυπνίσω τον κόσμο σχετικά με τη σωστή γνώση της τεχνητής νοημοσύνης», έγραψε η Γιανγκ στο Twitter.

«Η ακύρωση της σειράς έχει να κάνει με όλα αυτά τα θέματα. Το οποίο δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθώ παράλληλα να σώσω και τη σειρά. Απλώς δεν είναι μόνο αυτό που κάνω»!

Μιλώντας και για την ακύρωση μιας άλλης αγαπημένης της σειράς, το DarkMatter στο SpaceChannel συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα, δεν μπορώ να χάσω και το ΟΑ.  Κουράστηκα. Αυτό είναι ο «λόφος» πάνω στον οποίο θα πεθάνω», τόνισε.

Πολύ σύντομα, άλλοι φαν του ΟΑ δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook θέλοντας να ακολουθήσουν την κίνηση της Γιανγκ, η οποία λίγο μετα αφαιρέθηκε από την πλατφόρμα για παραβίαση των όρων χρήσης της. Πάντως, η ίδια η Γιανγκ ζητάει από τους άλλους να μην προχωρήσουν κι αυτοί σε απεργία πείνας.

Όσον αφορά το μέχρι πού θα φτάσει απαντά: «Θα φτάσω μέχρι εκεί που πρέπει. Ο Γκάντι έκανε πολλές απεργίες πείνας και το περισσότερο που άντεξε ήταν 21 μέρες, αλλά οι περισσότερες ήταν πέντε- έξι μέρες». Η απεργία πείνας ξεκίνησε στις 16 Αυγούστου και συμφωνα με την ίδια συνεχίζει ακόμα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ