1 ΣΧΟΛΙΑ

Αποστολογιωργάκης στο aek365: Όρεξη για δουλειά με στόχο την άνοδο

Τι είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ για το ξεκίνημα της σεζόν

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης μίλησε στο aek365 για το ξεκίνημα της σεζόν και τόνισε πως η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχει όρεξη για δουλειά, ώστε να πετύχει τον στόχο της ανόδου. «Η πρώτη προπόνηση πήγε καλά. Τα κορίτσια έχουν όρεξη για δουλειά και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Ξέρουμε τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το σίγουρο είναι πως θα σεβαστούμε την καθεμια ξεχωριστά.

Η ομάδα αυτή τη σεζόν θα έχει πολλές, καλές και νέες ηλικιακά αθλήτριες και θα προσπαθήσουμε όλο αυτό το διάστημα να δεθούμε σαν σύνολο. Εχούμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και στόχος είναι η ΑΕΚ να έχει μια σωστή βάση για τα υπόλοιπα χρόνια. Γι΄άυτό το λόγο έχουμε συζητήσει και με την διοίκηση και υπήρξε συμφωνία πως θα χρησιμοποιούνται και αθλήτριες από τις Ακαδημίες. Μάλιστα, έχουμε ήδη στο ρόστερ αθλήτριες από τα σπλάχνα της ομάδας. 

Οι οπαδοί της ομάδας έχουν δείξει συνέπεια και υπομονή και υποσχόμαστε πως θα τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο, σε κάθε φάση για να φτάσουμε στην Α1. Ενώ, στόχος μας είναι και να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο». 

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
2121AEK - 27/8/2019 05:47

Οτι δεν μπορεσε να βρει παικτριες το εκανε ...''θα χρησιμοποιουνται και αθλητριες απο τις μικρες στην πρωτη ομαδα...''....

Ειναι απιθανος ο τυπος....

ΕΠΟΜΕΝΟ