1 ΣΧΟΛΙΑ

«Λίφτινγκ» στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Η SuperLeague αναβαθμίζεται και αλλάζει σε όλα τα επίπεδα. Πλέον βρίσκεται στον «αέρα» το νέο site της Λίγκας.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο μήνυμα με το οποίο καλωσορίζει τους επισκέπτες:

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr!

Η νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr είναι ριζικά ανασχεδιασμένη και έχει ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των φιλάθλων, των εκπροσώπων ΜΜΕ και όλων όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και ενδιαφέρονται για το Πρωτάθλημα SuperLeague.

Η νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr έχει σύγχρονη σχεδίαση, η οποία εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και τους διευκολύνει να εντοπίσουν ό,τι αναζητούν, είτε από κινητό, είτε από desktop υπολογιστή.

Στατιστικά στοιχεία από τους αγώνες του Πρωταθλήματος SuperLeague των περασμένων αγωνιστικών περιόδων, ζωντανή στατιστική κάλυψη όλων των αγώνων, τα προφίλ των ποδοσφαιριστών, διαγωνισμοί, η σύνδεση με το FantasySuperLeague, είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr.

Τα Πρωταθλήματα Yποδομών, Κ15, Κ17 και Κ19, τα οποία αποτελούν τα «φυτώρια» για την ανάδειξη των ταλέντων που θα κληθούν να στελεχώσουν τις επαγγελματικές ομάδες της SuperLeague, συνθέτουν ξεχωριστή ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr.

H ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει το MicrosoftAzurecloud, ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση χιλιάδων ταυτόχρονων χρηστών με ταχύτητα και ασφάλεια.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι το AzureFrontDoor, καθιστώντας την ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr εξίσου γρήγορη από οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο με χρόνο απόκρισης κάτω από μισό δευτερόλεπτο, το AzureSearch που προσφέρει γρήγορη και έξυπνη αναζήτηση κειμένου σε χιλιάδες άρθρα και το AzureStorage για αποθήκευση αρχείων και εικόνων.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της επίσημης ιστοσελίδας της SuperLeaguewww.slgr.gr πραγματοποιήθηκε από τη βραβευμένη εταιρεία Pobuca.

Σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία και το επίσημο MobileApplication της SuperLeague.

Σας προσκαλούμε να πλοηγηθείτε στις ενότητες και να ανακαλύψετε τη νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
manosOranje - 23/8/2019 19:56

Ναι και εχει τον Κλωνα σαν Βελγο και οχι σαν Ελληνα.

ΕΠΟΜΕΝΟ