4 ΣΧΟΛΙΑ

«Κλείνουν» τα τείχη της Αγιά Σοφιάς

Τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες στο νότιο πέταλο

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Εντός χρονοδιαγράμματος και όπως είχε προγραμματιστεί τέλος Αυγούστου τα τείχη της «Αγιά Σοφιάς» κλείνουν. Οι εργασίες και στο νότιο πέταλο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, προς την πλευρά της παλιάς Σκεπαστής δηλαδή, ολοκληρώνονται και έτσι όλες οι θύρες θα είναι έτοιμες! Από εκεί και πέρα η δουλειά στην τοποθέτηση του στεγάστρου προχωρούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Η τοποθέτηση του στεγάστρου πάνω από τις θύρες συνεχίζεται και όλο το στέγαστρο αναμένεται να έχει σκεπάσει το Ναό μέχρι το τέλος του 2019.

Εν τω μεταξύ υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν και τα έργα της υπογειοποίησης. Θυμίζουμε 1η Σεπτέμβρη αλλάζει και τυπικά σελίδα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με τον Γιάννη Βούρο να πιάνει δουλειά και να ξεκολλούν έργα που αφορούν περιμετρικά του γηπέδου, τα οποία θα κάνουν ακόμα ομορφότερη την πόλη.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
zormpas49 - 19/8/2019 17:57

Η υπογειοποιηση ήταν να ξεκινήσει Αύγουστο τωρα,εγινε Σεπτέμβριο,ελπίζω να μην γίνει Οκτώβριο γιατί τότε δεν βλέπω Αγία Σοφία το 20.

an0nymous - 19/8/2019 19:08

για να τελειώνουμε.. η υπογειοποίηση ξεκινάει Σεπτέμβριο γιατί πολύ απλά δεν μπορούσε να ξεκινήσει τον Αύγουστο λόγο του Βασιλόπουλου.


Δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο με τον βασιλόπουλο δήμαρχο να γινόταν κάτι τέτοιο.. μόλις φύγει ο βασιλόπουλος και αναλάβει ο βούρος θα πάνε όλα όσο πιο γρήγορα γίνονται..

GEORGE78 - 19/8/2019 14:50

Η αλλαγή της δημοτικής αρχής έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Τελειώνουν τα μπετά και ξεκολλάνε τα θέματα ώστε να ξεκινήσουν τα έργα για τον περιβάλλοντα χώρο του παλατιού μας. Όλα στην ώρα τους. Αντέ με το καλό να αρχίσει και η υπογιωποιηση και ταυτόχρονα να σκαυτει και το μέρος για το εξωτερικό κτήριο.

aekaRoSs - 19/8/2019 11:18

έχει βάλει μπροστά αυτό που κανείς δε θα μπορούσε να φτιάξει και όταν το ψάχνανε λίγο πετούσαν μπροστά τη λύση του ΟΔΔΥ επειδή ξέρανε οτι είνα αδύνατο να το φτιάξουν ξανά ,πήρε μια ΑΕΚ που τελευταία χρονιά πάλευε με τον όφη στο οακα και ήταν ντέρμπυ 50-50 με αρούλη και λέγαμε πόσα θα φάμε απο το γαυρο μεσα στην έδρα μας και την έκανε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ και ΑΗΤΤΗΤΗ στην Ευρώπη.ΠΡΟΕΔΡΕ είμαι σίγουρος πως όταν θα επιστρέψουμε επιτέλους θα πραγματοποιήσεις και τη... Συνέχεια τελευταία σου υπόσχεση! Θα τους ειδοποιήσεις όπως τους έταξες!

ΕΠΟΜΕΝΟ