3 ΣΧΟΛΙΑ

Σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι και όχι μόνο την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ!

Πολλές κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, θα έχουν το… βλέμμα τους στραμμένο στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Κραϊόβα – Όλες οι λεπτομέρειες

''Παρέλαση'' από σκάουτερ θα έχουμε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ! Παρά το γεγονός πως η ρεβάνς με την Κραϊόβα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν ενημερώσει πως θα στείλουν εκπροσώπους για να δουν από κοντά την αναμέτρηση με τους Ρουμάνους. Εκτός της Τραμπζονσπόρ, που θα είναι και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο (πιθανότατα και η Σπάρτα Πράγας...) έχουν ειδοποιήσει μεταξύ άλλων – μέχρι τώρα - ότι θα έρθουν στο Ολυμπιακό Στάδιο σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι, της Νόργουιτς και της Ρέιντζερς. Μάλιστα, κατόπιν συνεννόησης με την Κραϊόβα, οι σκάουτερ θα καλυφθούν (και θα μπουν στα επίσημα) από τις 200 προσκλήσεις που δικαιούται η ρουμανική ομάδα όπως στο πρώτο ματς δικαιούνταν η ΑΕΚ. Να υπενθυμίσουμε πως η γηπεδούχος (σε περίπτωση κεκλεισμένων) δεν δικαιούται αυτές τις 200 προσκλήσεις, παρά μόνο 50 διαπιστεύσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα που περιλαμβάνει τους πάντες ( παίκτες-staff) + 20 προσκλήσεις για το ΔΣ. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί στην Ρουμανία όπου εκεί η ΑΕΚ ήταν εκείνη που δικαιούνταν ως γηπεδούχους τις 200 προσκλησεις και είχε εξυπηρετήσει την Κραϊόβα καλύπτοντας οι κιτρινόμαυροι τους ανθρώπους της Τράμπζονσπορ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
O_kirios_folias - 12/8/2019 22:06

man city

diogeo - 12/8/2019 18:15

Εμείς έστω και αν είναι ανήμερα της Παναγίας,θα βάλουμε όσα πιτσιρίκια έχουν διάθεση οι γονείς τους να τα φέρουν?

komakino - 12/8/2019 20:04

Όπως αναφαίρετε σε άλλο άρθρο, όλα τα παιδιά θα είναι ήδη σε λίστα που θα έχει παραδοθεί αρκετά νωρίτερα μαζί με τα πιστοποιητικα γέννησης των παιδιών.


Μην πάρει ο καθένας το παιδί του αυθαίρετα και πάει στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει να σας αφήσουν να μπειτε ούτε τα παιδιά ούτε τους γονείς-συνοδούς και προς αποφυγήν προβλήματος καλά θα κάνουν!

ΕΠΟΜΕΝΟ