0 ΣΧΟΛΙΑ

Έκαψαν το αυτοκίνητο του πρώην προέδρου της Παναχαϊκής

Θύμα εμπρησμού έπεσε ο Δημήτρης Δρόσος χθες τα ξημερώματα, καθώς άγνωστοι φρόντισαν να κάψουν ολοσχερώς το αυτοκίνητο του μέχρι πέρυσι χρηματοδότη της Παναχαϊκής!

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στην Γλυφάδα, όπου και μένει ο Δρόσος, ο οποίος έχει ήδη απευθυνθεί στην οικεία Αστυνομική Διεύθυνση, που έχει αναλάβει να ερευνήσει το περιστατικό.

Σε ανάρτηση του, ο κ. Δρόσος αναφέρει τα παρακάτω:

"Χθες το βράδυ Ήταν κακή βραδιά για μένα και την οικογένεια μου .

Στις 2 τα ξημερώματα το αμάξι μου τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι μου .

Μετά το αρχικό σοκ και αφού βεβαιώθηκα ότι είναι ασφαλή όλη η οικογένεια μου και με ενημέρωσαν για τα εύρηματα και προχώρησα στις κινήσεις που έπρεπε στις αρμόδιες αρχές .

Εξαιτίας του ότι οι έρευνες και η προανάκριση ,για τα αίτια της φωτιάς και τους υπαίτιους μόλις άρχισαν, δεν έχω πλήρη εικόνα για το τι και από ποιους έγινε .

Οι πιθανές εξηγήσεις κατά τούς αρμοδίους είναι δυο από ότι μου είπαν

Α) Πιθανή τυχαία ανάφλεξή, λόγο ατυχίας καθαρά .

Κάτι που αν ισχύει τελικά εγώ Δηλώνω ότι νιώθω ο πιο Τυχερός άνθρωπος στον κόσμο γιατί έγινε σε μια στιγμή που δεν κινδύνευσε κανένα μέλος της οικογένειας μου πάρα μόνο το αμάξι που είναι ασήμαντο για την ζωή μου

Β) Εμπρησμός από κάποιον που ήθελε να περάσει ένα μήνυμα .

Αν ισχύει αυτή η εκδοχή τελικά του ΔΗΛΏΝΩ το εξής:

Το Μήνυμα ΕΛΗΦΘΗ! Και από μένα και Από τις αρχές και από τον κόσμο της Πάτρας.

Οι μάσκες έπεσαν εδώ καιρό , και αυτό ήταν άπλα το κερασάκι στην τούρτα.

Οι απαντήσεις έχουν δρομολογηθεί από τις αρχές και τους αρμοδίους και σύντομα θα καταλάβεις ότι Αυτές οι τακτικές το μόνο αποτέλεσμα που ΘΑ ΈΧΟΥΝ θα είναι να γελοιοποιηθείς ,(κάτι που ήδη γίνετε καθημερινά από τις επιλογές σου) και να πάρεις αυτό που αξίζει σε σένα και τούς ανεπάγγελτους τεμπέληδες συνεργάτες σου.

Το δικό μου Όνομα μου είναι ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Πατρινός, Γνωστής Διεύθυνσης ,με Ελληνικό τηλέφωνο, Βιογραφικό, Εταιρικό προφίλ, Επαγγελματική Κάρτα, Ελληνικές Πινακίδες και με λογαριασμό Σε κάθε κοινωνικό Μέσο.

Επίσης Χιλιάδες Ένσημα κολλημένα ,εκατοντάδες Υπαλλήλους και δεκάδες Γραφεία ανά τον κόσμο δημιουργημένα και πληρωμένα από μένα και την εργασία μου .

Τέλος έχω πάνω από 30 χρονιά προσφοράς και παρουσίας Σε κοινωνικό ,επιχειρηματικό και αθλητικό επίπεδο, που μου δίνουν το δικαίωμα, Κάτι θρασύδειλους ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ σαν εσένα να μην τους βλέπω και να μην τούς υπολογίζω.

Ποτέ και τίποτα δεν με έκανε να μασάω τα λόγια μου και ούτε θα με κάνει.

Τελειώνοντας να Θυμίσω κάτι που εδώ στην Ελλάδα συνηθίζουμε να λέμε άλλα ίσως εκεί στα βόρεια να μην σας το έμαθαν "Όσο πιο ψηλά ανεβεί η Μαϊμού ,τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κο@%ς της.

Τα υπόλοιπα, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, όπως πρέπει, από αυτούς που πρέπει."


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ