0 ΣΧΟΛΙΑ

Το πτώμα εργαζομένου βρισκόταν επί δέκα χρόνια πίσω από τα ψυγεία ενός σούπερ μάρκετ!

Ο νεαρός είχε εξαφανιστεί από το 2009

Εργάτες που καθάριζαν ένα πρώην σούπερ μάρκετ στην  πόλη CouncilBluffsτης Αϊόβα ανακάλυψαν πίσω από ένα ψυγείο μια ανθρώπινη σορό!

Οι αρχές μετά από εξετάσεις DNAκατέληξαν ότι η σορός άνηκε στον Λάρι Έλι Μουρίγιο – Μονκάδα, ο οποίος εργαζόταν στο σούπερ μάρκετ και είχε εξαφανιστεί από τις 28 Νοεμβρίου του 2009 σε ηλικία 25 ετών.  

Οι γονείς του είχαν αναφέρει τότε ότι ο γιος τους εξαφανίστηκε αφού έφυγε ταραγμένος από το σπίτι. Είπαν στην αστυνομία ότι εκείνη την εποχή συμπεριφερόταν πολλές φορές παράλογα εξαιτίας κάποιων φαρμάκων που έπαιρνε.

Οι αρχές είχαν τότε ερευνήσει κάθε πιθανό στοιχείο χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

Οι ερευνητές τώρα πιστεύουν ότι ο Μουρίγιο – Μονκάδα πήγε στο κατάστημα και σκαρφάλωσε πάνω από τα ψυγεία, όπου υπήρχε ένας κενός χώρος. Το σημείο χρησιμοποιούνταν ως αποθηκευτικός χώρος και οι υπάλληλοι πολλές φορές ανέβαιναν εκεί για να κρυφτούν αν ήθελαν να κάνουν ένα «ανεπίσημο» διάλειμμα.

Ωστόσο υπήρχε ένα κενό 45 περίπου εκατοστών μεταξύ του τοίχου και του ψυγείου και ο Μουρίγιο – Μονκάδα φαίνεται ότι έπεσε εκεί και παγιδεύτηκε. Ο θόρυβος μάλιστα από τα ψυγεία πιθανότατα δεν τον άφηναν να ακουστεί αν φώναζε βοήθεια.

Η νεκροψία δεν έδειξε κανένα περίεργο τραύμα και ο θάνατός τους καταχωρήθηκε ως ατύχημα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ