0 ΣΧΟΛΙΑ

Αναστασίου: Δεν υπάρχουν φαβορί, όλοι είναι στο 50-50

Ο προπονητής του Ατρομήτου μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας, του ενόψει των αγώνων για τον δεύτερο προκριματικό γυρο του Europa League

Την Πέμπτη, ο Ατρόμητος παίζει στη Σλοβακία, κόντρα στη Ντουνάισκα Στρέντα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με τον Γιάννη Αναστασίου να υποστηρίζει πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου, στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:

Για την ετοιμότητα του Ατρομήτου: "Το βασικό είναι να πιστεύεις. Να έχεις πίστη για να πετύχεις τον στόχο σου. Σίγουρα όμως χρειάζεται και τύχη στην περίοδο που βρισκόμαστε. Είναι ακόμη αρχή της σεζόν, δεν είμαστε στο επιθυμητό στάδιο . Ειδικά για εμάς, που σε σχέση με πέρυσι έχουν φύγει σημαντικοί παίκτες. Έχουν έρθει και πολύ σημαντικοί, ποιοτικοί, απαραίτητοι. Αλλά σκεφτείτε ότι χτίζεται μία νέα ομάδα. Ούτε οι αντίπαλοι θα είναι έτοιμοι".

Για το αν η ομάδα του είναι φαβορί: "Τέτοια περίοδο δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι νωρίς στη σεζόν και έχει αποδειχτεί πως όλα μπορούν να συμβούν. Σημαντικό να είμαστε υγιείς και σε έναν βαθμό ετοιμότητας που να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί, όλοι είναι στο 50-50. Πρέπει να περιορίσεις τα λάθη σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να τελειώνουμε καθαρό μυαλό τις φάσεις που θα δημιουργηθούν".

Για το νέο πρωτάθλημα: "Είμαστε έτοιμοι γι΄αυτή την πρόκληση (είσοδος στα πλέι οφ). Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να πετύχει ευχάριστα πράγματα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μας".

Για τις μεταγραφές: "Αναζητούμε μόνο ένα αριστερό μπακ. Νομίζω πως κατά τ' άλλα υπάρχει πληρότητα".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ