0 ΣΧΟΛΙΑ

Στάριτζ: Απογοητευμένος που η Ομοσπονδία θα ασκήσει έφεση

Ο Άγγλος φορ πήρε επίσημη θέση για την τιμωρία που του επιβλήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό

Ανακοίνωση για την τιμωρία που του επιβλήθηκε (δυο εβδομάδες απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο συν τέσσερις εβδομάδες με αναστολή) για παραβίαση των κανονισμών της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περί στοιχηματισμού έβγαλε ο Ντάνιελ Στάριτζ, που χαιρέτησε την απόφαση αλλά όχι και την πρόθεση της Ομοσπονδίας να μην τελειώσει εδώ το θέμα.

Η ανακοίνωση:

«Είμαι ευγνώμων στην επιτροπή που αφιέρωσε τόσο χρόνο και σκέψη στην υπόθεσή μου. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους νομικούς εκπροσώπους μου για την υποστήριξη που μου έδειξαν σε αυτούς τους 15 δύσκολους μήνες.

Είμαι ευγνώμων που οι 9 από τις 11 κατηγορίες δεν προχώρησαν και που η επιτροπή είδε στο πρόσωπό μου έναν ειλικρινή και αξιόπιστο μάρτυρα, καθώς επίσης πως οι πράξεις μου ήταν κάκιστες σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη ημέρα. Έγινε ακρόαση της υπόθεσης για επτά μέρες από μια διακεκριμένη επιτροπή, η οποία κατέληξε σε μια μακροσκελή και μια απόφαση μετά από πολλή σκέψη, που ακολούθησε της εκτενούς έρευνας της FA.

Κατά συνέπεια είναι πολύ απογοητευτικό που ακούω ότι η Ομοσπονδία θα κάνει έφεση για την απόφαση. Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι την υπόθεση και την έφεση. Προπονούμαι σκληρά και είμαι επικεντρωμένος στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ