0 ΣΧΟΛΙΑ

Η λίμνη της Σιβηρίας που λατρεύουν οι Instagrammers, αλλά είναι επικίνδυνη για τη ζωή τους (ΦΩΤΟ)

Οι αρχές κυνηγούν καθημερινά εκατοντάδες Instagrammer

Η αστυνομία του Νοβοσιμπίρισκ αυτήν την εποχή ασχολείται με το να κυνηγά… Instagrammers! Κι αυτό γιατί αγνοούν τις συστάσεις των αρχών να μην μπαίνουν στο νερό καθώς βάζουν σε κίνδυνο την ζωή τους λόγω της τοξικότητας των νερών.

Η συγκεκριμένη λίμνη μπορεί να βρίσκεται νοτιοανατολική της Ρωσίας, αλλά μοιάζει με τις παραλίες των Μαλδίβων με άσπρη άμμο και τα καταγάλανα νερά.

Το χρώμα της λίμνης αυτής δημιουργείται από ένα χημικό κοκτέιλ αποβλήτων που προέρχεται από ένα κοντινό εργοστάσιο καύσης άνθρακα, το οποίο ονομάζεται TPP-5. Έτσι, είναι επικίνδυνο ακόμα και να στέκεται κάποιος δίπλα της.

Ωστόσο, για χάρη μιας καλής φωτογραφίας οι Instagrammers αγνοούν τις συστάσεις και τολμούν ακόμα και να μπουν στα νερά της!

Κάτι ανάλογο έκανε και ο Αλεξέι Τσερένκοφ, ο οποίος κολύμπησε στην λίμνη και μετά από λίγο το σώμα του γέμισε κόκκινα σημάδια, εξαιτίας της μόλυνσης.

«Η λίμνη μύριζε σαν λάιμ. Τα σημάδια έμειναν για δύο μέρες, αλλά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με τις κινήσεις του σώματός μου, καθώς έχω ενοχλήσεις», τονίζοντας παράλληλα πως σε ένα κομμάτι της λίμνης υπάρχει κάτι σαν κινούμενη άμμος που μπορεί να «καταπιεί».

Μάλιστα, σε μία μέρα και μόνο οι αρχές έδιωξαν 200 άτομα από την περιοχή, όπως αναφέρουν οι SiberianTimes.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ