0 ΣΧΟΛΙΑ

Ιστορική πρωτιά για Μαδαγασκάρη (VIDEO)

Στην παρθενική της συμμετοχή

ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μαδαγασκάρη - Νιγηρία: 2-0

Γράφει ιστορία η Μαδαγασκάρη που στην παρθενική της συμμετοχής σε τελική φάση Κόπα Άφρικα, πήρε και την πρόκριση για τους 16 και μάλιστα με πρωτιά στον όμιλο της!

Η ομάδα του Νικολά Ντεπουί σόκαρε τη Νιγηρία νικώντας την με 2-0 και παίρνοντάς της την πρωτιά του ομίλου. Ο Νομενιαναχάρι στο 13' και ο Αντριαματσινόρο στο 53' διαμόρφωσαν το 2-0 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους «αετούς».

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ: Αντριάν, Μετανίρ, Μομπρίς, Φοντέν, Ραζακαναντεναϊνά (74' Ραντριαναριζοά), Ανισέ, Αμαντά (86' Ραβελοζόν), Ιλαϊμαριτρά, Νομενγιανααρί, Αντριά, Αντριατσιμά (62' Γκρος).

ΝΙΓΗΡΙΑ: Εζένουα, Αουάζιεμ, Άινα, Τρόοστ-Έκονγκ, Μπαλόγκουν, Όγκου (46' Εντίντι), Μίκελ (59' Ιγουόμπι), Ετέμπο, Μούσα, Καλού (73' Σάιμον), Ιγκάλο.

 

 

 

 ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μπουρουντί - Γουινέα: 0-2

Η Γουινέα έκανε το καθήκον της απέναντι στο Μπουρουντί παίρνοντας τη νίκη με 0-2 και μαζί την τρίτη θέση του ομίλου. Περιμένει πλέον να δει μήπως και προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Ο Λαμίν Γιαταρά της Αζαξιό πέτυχε και τα δύο γκολ. Άνοιξε το σκορ στο 25' λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 52'.

ΜΠΟΡΟΥΝΤΙ: Ναϊμανά, Νιζιγκιγιαμά, Ντουβαρουγκιρά, Νσαμπιγουμβά, Ενγκαντού, Κουιζερά, Μπιζιριμανά, Μοχάμεντ (57' Αμισί), Χουσεΐν, Μουσταφά (16' Ντουαγινταβγί), Αμπντούλ Ραζάκ (68' Μπεραϊνό).

ΓΟΥΪΝΕΑ: Κονέ, Ντίρεσταμ, Σιλά, Φαλέτ, Σεκά, Ντιαουαρά, Σισέ, Καμανό (63' Λας), Γιαταρά (79' Καντέ), Τραορέ, Καμπά (85' Καμαρά).

 

 

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ