0 ΣΧΟΛΙΑ

Ρόδος: Εφτάχρονη «μίλησε» για τον βιασμό της με ζωγραφιές

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της ποινής για τη μάνα, τον παππού και τη θεία της ανήλικης

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Παραμένουν στη φυλακή η μητέρα, ο παππούς και η θεία μιας 7χρονης κοπέλας στη Ρόδο για τον βιασμό της ανήλικης, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα αναίρεσης της σχετικής απόφασης.

Όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr, ο Άρειος Πάγος απέρριψε ως ανυποστήρικτη την αίτηση αναιρέσεως της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, με την οποία τα τρία άτομα είχαν κριθεί ένοχα. Ο παππούς ηλικίας 80 ετών, η μητέρα ηλικίας 42 ετών και η θεία ηλικίας 53 ετών, κρίθηκαν από κοινού ένοχοι για την κατ' εξακολούθηση αποπλάνηση και την άμεση συνέργεια στην αποπλάνηση της ανήλικης κοπέλας. Στους κατηγορούμενος είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 25 ετών, 35 ετών και 25 ετών αντίστοιχα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο πατέρας, που ήταν και ο μηνυτής στη συγκεκριμένη υπόθεση, είχε παντρευτεί με τη μητέρα το 1995. Από το 2000 ήταν σε διάσταση και με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, η επιμέλεια της ανήλικης αφαιρέθηκε προσωρινά από τη γυναίκα και ανατέθηκε, επίσης προσωρινά, στον μηνυτή.

Το κοριτσάκι έμενε στο σπίτι του πατέρα του αλλά με άλλη απόφαση του Πρωτοδικείου, ρυθμίστηκε το δικαίωμα της προσωπικής επικοινωνίας της μητέρας με την ανήλικη. Στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας, η μητέρα φέρεται να πήρε την ανήλικη από την πατρική εστία και να την οδήγησε στο σπίτι όπου τους περίμενε η δεύτερη κατηγορουμένη, αδελφή της μητέρας και θεία του θύματος.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική» αυτό έγινε πριν το Πάσχα 2003, χωρίς να προσδιοριστεί η ημερομηνία. Τότε, όπως καταγγέλθηκε, ενώ η θεία κρατούσε σφιχτά τα χέρια της ανήλικης και η μητέρα της έβαλε το δάκτυλό της στα γεννητικά όργανα της μικρής, προκαλώντας της πόνο και αιμορραγία. Ύστερα από το περιστατικό αυτό η ανήλικη δεν ήθελε να επισκεφτεί τη μητέρα της αλλά ούτε και η μητέρα έδειξε ενδιαφέρον να επικοινωνήσει με το παιδί.

Μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2003, τελικά η μητέρα επιχείρησε να μιλήσει στην κόρη της αλλά εκείνη αρνήθηκε «πεισματικά» να την ακολουθήσει, όπως γράφει η εφημερίδα. Όταν ο πατέρας ρώτησε την κόρη του γιατί αρνείται να πάει με τη μητέρα της, εκείνη του περιέγραψε πώς, πριν το Πάσχα 2003, η μητέρα της έβγαλε το εσώρουχο και ενώ η θεία της την κρατούσε σφιχτά από τα χέρια προέβη σε άσεμνες και επίπονες πράξεις. Όταν εκείνος τη ρώτησε γιατί δεν τον ενημέρωσε αμέσως, το κορίτσι απάντησε ότι η μητέρα της την απείλησε ότι θα σκοτώσει τον πατέρα της και την ίδια με όπλο.

Πηγή: dimokratiki.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ