1 ΣΧΟΛΙΑ

Αναβαθμισμένος Β’ αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ο Αλέξης Αλεξίου

Πως διαμορφώνεται το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την παραίτηση Καϊμακάμη, την είσοδο του Ιωάννη Τσούτσα και την αναβάθμιση του Αλέξη Αλεξίου


Έναν πιο αναβαθμισμένο ρόλο στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει ο Αλέξης Αλεξίου, μετά τις ανακατατάξεις από την παραίτηση του Πέτρου Καϊμακάμη και την είσοδο του Ιωάννη Τσούτσα! Συγκεκριμένα ο κ. Αλεξίου, θα είναι β' αντιπρόεδρος και θα έχει πλέον και πιο ενεργό ρόλο στα της ΠΑΕ, ενώ η άνοδος αυτή στην ιεραρχία είναι κάτι που ζήτησε προσωπικά ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται απόλυτα.

Άλλωστε, η σχέση Μελισσανίδη – Αλεξίου, έχει δοκιμαστεί αφού ο δεύτερος είναι πρόεδρος Ερασιτεχνικής, ενώ οι αυξημένες αρμοδιότητες αφορούν και τη βοήθεια που θα δώσει στον Μηνά Λυσσάνδρου, με τον οποίο επίσης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και έχει συνεργαστεί άψογα όλα αυτά τα χρόνια. Επομένως, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ διαμορφώνεται ως εξής: με πρόεδρο τον Ευάγγελο Ασλανίδη, πρώτο αντιπρόεδρο και CEO τον Μηνά Λυσάνδρου, Β' αντιπρόεδρο τον Αλέξη Αλεξίου και μέλη τους Ιωάννη Τσούτσα και Στέργιο Γαντζούλα. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aggelo21 - 12/6/2019 12:59

Καλορίζικος! Άξιος!

ΕΠΟΜΕΝΟ