0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Σπίλμπεργκ ετοιμάζει νέα σειρά με συγκεκριμένο όρο για την προβολή της!

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Ένα καινούργιο σενάριο ετοιμάζει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ 18 χρόνια μετά την τελευταία του σεναριογραφική προσπάθεια, το A.I.

Η επιστροφή του μάλιστα δεν θα είναι κάτι αναμενόμενο καθώς το σενάριό του προορίζεται για μια σειρά τρόμου για τη νέα  streaming πλατφόρμα Quibi που θα λειτουργεί αποκλειστικά σε κινητά τηλέφωνα.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει υπάρξει τελική απόφαση καθώς ο Σπίλμπεργκ έχει έναν πολύ συγκεκριμένο όρο: οι χρήστες να μπορούν να δουν τη σειρά μόνο όταν έξω είναι νύχτα! Έτσι οι τεχνικοί ψάχνουν τρόπους για να είναι διαθέσιμα τα επεισόδια όταν νυχτώνει και μέχρι να ξημερώσει στην περιοχή του κάθε χρήστη.

Το Quibi αναμένεται να γίνει διαθέσιμο την Άνοιξη του 2020 και θα περιέχει πρωτότυπες σειρές, με τις περισσότερες να έχουν μικρή διάρκεια, αφού οι στόχευση είναι μόνο οι χρήστες κινητών.

Εκτός από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ με την πλατφόρμα έχουν συμφωνήσει ακόμα οι Steven Soderbergh, Guillermo del Toro, Sam Raimi, Catherine Hardwick, Anna Kendrick, Doug Liman, Laurence Fishburne και Antoine Fuqua.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ