0 ΣΧΟΛΙΑ

Η ΕΡΤ σταμάτησε τα πάντα για να μεταδώσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ζητά συγγνώμη

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν χθες από την κίνηση της ΕΡΤ να μεταδώσει ολόκληρη την πολύωρη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία 2019-2023 ακυρώνοντας το δελτίο ειδήσεων.

«Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΕΡΤ απάντησε αναφέροντας ότι θα συνεχίσει την ίδια τακτική σε ότι έχει να κάνει με ομιλίες-πρωτοβουλίες πολιτικών αρχηγών που γίνονται κατά την διάρκεια του δελτίου αναγνωρίζοντας όμως ότι έκανε λάθος που δεν πρόβαλε τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας.

Η απάντηση από το Ραδιομέγαρο: 

«Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του δελτίου Ειδήσεων.

Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ