2 ΣΧΟΛΙΑ

Τη βίαζε δέκα χρόνια ο πατέρας της και ανέπτυξε 2.500 προσωπικότητες για να τον αντιμετωπίσει (VIDEO/ΦΩΤΟ)

Η Τζένι Χάινς βιαζόταν συστηματικά από τα τέσσερά της χρόνια


Κάθε αρρωστημένη φαντασία ξεπερνά η ιστορία της Τζένι Χάινς από την Αυστραλία, η οποία βιαζόταν συστηματικά από τον πατέρα της από την ηλικία των 4 έως και 14 ετών.ως αποτέλεσμα, η γυναίκα ανέπτυξε 2.500 διαφορετικές προσωπικότητες, προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει!

Στη δίκη του πατέρα της, τον περασμένο Φεβρουάριο, η Χάινς είχε πάρει άδεια για να καταθέσει εναντίον του χρησιμοποιώντας αρκετές από τις προσωπικότητές της, οι οποίες έχουν τις δικές τους φωνές, μνήμες και χαρακτηριστικά.

Τελικά, αν και αρχικά ο πατέρας δήλωνε αθώος, μετά από μόλις δύο ώρες κατάθεσης της Χάινς άλλαξε την αρχική δήλωση του και παραδέχτηκε την ενοχή του.

Η εκπομπή 60 Minutes ακολούθησε τη γυναίκα επιστρέφοντας στο σπίτι όπου έχασε την παιδική της αθωότητα.

Η Χάινς ακούγεται μάλιστα να λέει «βαθιές ανάσες, μπορείς να το κάνεις», την ώρα που οδηγούσε τους αστυνομικούς στο υπνοδωμάτιο του πατέρα της. Τους έδειξε το κρεβάτι στο οποίο κακοποιούνταν συστηματικά τόσα χρόνια, όπως και κάτω από ένα υπόστεγο, αλλά και την μπανιέρα, όπου τη «βίαζε ασταμάτητα», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όπως αποκάλυψε επίσης η Χάινς, υποβλήθηκε σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις στα γενετικά της όργανα, προκειμένου να «διορθώσει» τα όσα είχε υποστεί από τον πατέρα της.

Αναφερόμενη στο σύνδρομο με τις πολλαπλές της προσωπικότητες, αποκάλυψε πως η πρώτη που εμφανίστηκε ήταν η «Symphony» μόλις στα τέσσερά της, όταν και ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Άλλες προσωπικότητές της είναι ένα αγόρι που ονομάζεται «μικρός Ρίκι», ο οποιος είχε την ευθύνη να αποφασίζει ποια από τις προσωπικότητες θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον πατέρα, κάτι που όπως λέει το σιχαινόταν και ένας έφηβος που ονομάζεται «Muscles».

Τον Φεβρουάριο του 2017 ο Ρίτσαρντ Χάινς εκδόθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ για να δικαστεί, αφού κατηγορούνταν για δεκαετίες κακοποίησης.

Οι κατηγορίες, δε, ήταν μάλιστα τόσο σοβαρές που υπήρχαν φόβοι ότι θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ψυχολογικά τραύματα ακόμα και στους ενόρκους!

Ως παιδί θύματος σεξουαλικής κακοποίησης, δόθηκε πάντως στην Χάινς η ευκαιρία να παραμείνει ανώνυμη κατά τη διάρκεια των δικαστικών διαδικασιών. Αλλά αν δεχόταν κάτι τέτοιο, ο πατέρας της θα είχε παρέμεινε επίσης ανώνυμος. Έτσι, η Χάινς πήρε την απόφαση να μιλήσει για την ιστορία της, ώστε να μάθουν όλοι την φρικτή της ιστορία και να αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της.

Καθώς προετοίμαζαν τη δίκη, η γυναίκα και η νομική της ομάδα, συμφώνησαν να παρουσιάσει τις προσωπικότητές της κατά τη διάρκεια της συγκλονιστικής μαρτυρίας της.

Όταν δέχονταν μια ερώτηση, ο χαρακτήρας που γνώριζε την απάντηση «θα έβγαινε και θα απαντούσε».

Η γυναίκα κατέθεσε με την προσωπικότητα της «Symphony» για δύο ώρες, προτού ο πατέρας της αλλάξει την αρχική δήλωση του και δηλώσει ένοχος.

Ο Ρίτσαρντ Χάινς κρίθηκε ένοχος για 25 βιασμούς, βαρβαρότητες και άσεμνη επίθεση στο σπίτι του στο Σίδνεϊ, τη δεκαετία του 1970 και του 1980.

Στη συνέντευξή της η Χάινς αναγνώρισε ότι ποτέ δεν συνειδητοποίησε ότι οι πολλαπλές φωνές μέσα στο κεφάλι της δεν ήταν κάτι φυσιολογικό...

«Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχεις μόνο μια προσωπικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Fan45ouria - 31/5/2019 18:38

Αν περνούσαν ψυχολόγο όλοι οι μελλοντικοί γονείς μπορεί να είχαν αποφευχθεί τέτοια περιστατικά αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει κράτος, οργάνωση, πρόνοια.χημικος ευνουχισμός είναι η πρώτη λύση κι εδώ στην χώρα μας αφού τους βιαστές τους φυλακίζουν για μια 5ετια και μετά βγαίνουν έξω με χειρότερες διαθέσεις.ολοι οι νόμοι εξυπηρετούν τους ανώμαλους που τους έχουν δημιουργήσει και εμείς σαν γονείς να ελπίζουμε να μην τύχει στο δικό μας παιδί κάτι.

monoenwsi21 - 29/5/2019 19:03

Δε νομίζω ότι υπάρχει ανθρώπινη τιμωρία γι αυτό το κτήνος! Θεωρώ ότι όλα τα βασανιστήρια που έχει επινόησει το ανθρώπινο μυαλό θα ήταν σαν χάδι στην περίπτωση του!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ