0 ΣΧΟΛΙΑ

Μεγάλη πρωτιά του αντιευρωπαϊστή Φάρατζ στην Βρετανία

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Το αντιευρωπαϊκο κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ, «Κόμμα Brexit», φαίνεται να «τερματίζει» πρώτο στις Ευρωεκλογές της Βρετανίας.

«Οι πληροφορίες που λαμβάνω είναι ότι το Κόμμα Brexit τα πηγαίνει πολύ καλά (...) φαίνεται ότι θα είναι μια μεγάλη νίκη για το Κόμμα Brexit», δήλωσε ο ίδιος ο Φάρατζ σε δημοσιογράφους μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Τα πρώτα αποτελέσματα τα οποία προέρχονται από το Λιντς δείχνουν ότι το Κόμμα Brexit λαμβάνει 29%, οι Εργατικοί 20%, οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες 18%, οι Πράσινοι 16% και οι Συντηρητικοί 7%. Το ποσοστό της συμμετοχής στο Λιντς ανήλθε σε 34%.

Το Εργατικό Κόμμα έχασε 13 ποσοστιαίες μονάδες από το ποσοστό που είχε λάβει στις ευρωεκλογές του 2014, ενώ το Συντηρητικό Κόμμα έχασε 12 μονάδες από το ποσοστό του 2014.

Την ίδια ώρα πρόβλεψη του BBC δείχνει νίκη του Κόμματος Brexit με ποσοστό 31,5% και ότι οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση. Οι Συντηρητικοί της Μέι θα λάβουν σύμφωνα με την ίδια πρόβλεψη του βρετανικού δικτύου που στηρίζεται στα πρώτα αποτελέσματα ποσοστό από 10 ως 12%, ενώ το 2014 είχαν λάβει 24%.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ