0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Μητσοτάκης ζήτησε παραίτηση Τσίπρα και πρόωρες εκλογές

Πρώτες δηλώσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας

Με μια καθαρή διαφαινόμενη πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες του δηλώσεις ζήτησε την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

»Σέβομαι τους συμπολίτες μας που έκαναν άλλες επιλογές, θα αγωνιστώ για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους γιατί είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες. Τα αποτελέσματα των εκλογών σηματοδοτούν ότι ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση. Ο χρόνος για να λήξει τυπικά η θητεία φαίνεται μικρός αλλά ικανός για να ζημιωθεί περαιτέρω η χώρα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί για το καλό του τόπου. Αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Μετά από τέσσερα χρόνια η Ελλάδα πήγε στις κάλπες και έστειλε καθαρό μήνυμα. Η ΝΔ είναι η πρώτη και πολύ ενισχυμένη δύναμη της χώρας. Η αλλαγή ξεκίνησε. Στέκομαι με επίγνωση της πατριωτικής μου ευθύνης. Σας υποσχέθηκα πως θα εργαστώ σκληρά για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει», ανέφερε.

Όπως μάλιστα είπε από αύριο θα ξεκινήσει ουσιαστικά μια νέα προεκλογική μάχη καθώς όπως είπε θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα για να συναντήσει τους πολίτες και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

«Το αποτέλεσμα γεννά αισθήματα χαράς στους φίλους της παράταξης, ζητώ από τα στελέχη μας να το αντιμετωπίσουν με αίσθημα ευθύνης αλλά κυρίως με σεμνότητα. Η Ελλάδα περιμένει σκληρή δουλειά και κυρίως, αποτέλεσμα. Στην καρδιά μου δεν υπάρχουν πολλοί και λίγοι, πάνω απ' όλα δεν ξεχνούμε όσους έκαναν διαφορετικές επιλογές. Θα γυρίσω και πάλι όλη την Ελλάδα για να πείσω ότι αξίζουμε την ευκαιρία για να οδηγήσουμε τη χώρα σε ένα καλύτερο μέλλον. Η αλληλεγγύη είναι το θεμέλιο της κοινωνικής συνοχής», είπε χαρακτηριστικά.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ