2 ΣΧΟΛΙΑ

«Καίει» τον Ολυμπιακό το φύλλο αγώνα

Διακοπή και υβριστικά συνθήματα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Με τιμωρία κινδυνεύει η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού μετά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ. 

Αναλυτικά:

«Στο 42:41 του αγώνα το παιχνίδι διεκόπη για 3:15 γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στην κερκίδα πίσω από το τέρμα πέταξαν νερά στον διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο. Αφού καθαρίστηκε και το γήπεδο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Με τη λήξη του αγώνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου για να πανηγυρίσουν με την ομάδα τους. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση».

Ο παρατηρητής  του αγώνα έχει γράψει: 1) «Συμφωνώ με τα ανωτέρω. 2) α) Στο 32:07 διεκόπη το παιχνίδι από τον παρατηρητή Μεϊμαρίδη γιατί φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανάρτησαν δύο πανό που έγραφαν τα εξής: «Τα μισά σου τμήματα παίζουν Α2, στο μπουρδ€λο της ΕΟΚ είπατε αντίο. β) Τις μάνες σας γ@μ@μ€ με 20 ευρώ και στον ερασιτέχνη ψάχνω να σε βρω». Ο συνοδός του Ολυμπιακού Δαλέζιος Ιωάννης πήγε στην κερκίδα και έκανε συστάσεις στους φιλάθλους και το πανό μαζεύτηκε. 3) Στο 45’ του αγώνα διεκόπη για ένα λεπτό περίπου το παιχνίδι γιατί φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου έβρισαν και έφτυναν το διαιτητή Τσακώνα Δημήτριο λέγοντάς του: «Σφύρα καλά πουτ@ν@ς γι€».

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
GCT21 - 24/5/2019 23:25

τα πανο αναφέρονται στους βαζελους . Αλλά εδώ που τα λέμε στην ερασιτεχνική ΑΕΚ πρέπει να κοιτάξουν κάποια πράγματα . Στο χαντμπολ το ακριβότερο ρόστερ και μας παίρνουν πρωταθλήματα . Στο βόλλει από τα ακριβότερα ρόστερ και αγωνιζόμαστε να μην πέσουμε .

spiros61 - 24/5/2019 22:58

Ξεφτίλες τιμωρία τώρα

ΕΠΟΜΕΝΟ