0 ΣΧΟΛΙΑ

Ζευγάρι ξέχασε το νεογέννητο βρέφος του στο ταξί!

Ένα ζευγάρι από το Αμβούργο της Γερμανίας είχε μόλις αποκτήσει το νέο τους παιδάκι και πήραν ένα ταξί για να φύγουν από το μαιευτήριο και να μεταβούν στο σπίτι τους.

Όμως όταν το ταξί έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, οι γονείς αφού πλήρωσαν το αντίτιμο της κούρσας, αποβιβάστηκαν από το όχημα, ξεχνώντας στο εσωτερικό του, το τριών ημερών βρέφος που βρισκόταν στο πορτ μπεμπέ του.

Ύστερα από δυο λεπτά συνειδητοποίησαν το τραγικό τους λάθος, αλλά το ταξί είχε αναχωρήσει από το σημείο, χωρίς ούτε ο οδηγός να καταλάβει ότι το μωρό βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Οι τρομοκρατημένοι γονείς ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα. Την ίδια ώρα ο ταξιτζής είχε αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από την εργασία του και να επισκεφθεί εστιατόρια στο κέντρο του Αμβούργου.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο οδηγός επέστρεψε στο όχημά του, για να διαπιστώσει με τεράστια έκπληξη πως στο πίσω κάθισμα του ταξί βρισκόταν ακόμα το πορτ μπεμπέ με το βρέφος. Χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο, επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τους γονείς του νεογέννητου αγοριού, ενώ λίγη ώρα αργότερα η οικογένεια επανενώθηκε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ