0 ΣΧΟΛΙΑ

Οι Δωδεκαθεϊστές εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρίζει τον Δία σε σποτάκι του!

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Την αντίδραση των Ελλήνων Εθνικών προκάλεσε ένα από τα προεκλογικά σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ. Αιτία είναι ότι σε κάποιο καρέ του σποτ «Μην δεις αυτό το βίντεο!!!» φαίνεται γραμμένη σε ένα χαρτί η φράση «Γ@μ@θ@κε ο Δίας».

Ο Εθνικοί σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για προσβολή της θρησκείας τους και ζητούν την απόσυρση του βίντεο, ενώ αναρωτιούνται αν θα τολμούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιήσει το όνομα του Χριστού με ανάλογο τρόπο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή τους:

Επιστολή 368 / 17 Μαϊου «2019»

Προς το Πολιτικό Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ

Κύριοι,

Μας καταγγέλθηκε (και το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι) ότι σε επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματός σας συμπεριλαμβάνεται η φράση πως τάχα… «γαμήθηκε ο Δίας»!

Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό αποτελεί προϊόν του συλλογικού κομματικού ήθους και αισθητικής σας, ή το κάκιστο ατομικό ήθος και αισθητική κάποιου ατόμου που του αναθέσατε να φτιάξει αυτό το βίντεο, αν και αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει. Εάν ο δημιουργός ήθελε σώνει και καλά να συνοδεύσει με κάποια βλάσφημη φράση το δικαίωμα στην καθύβριση που υπερασπίζεται ανάμεσα σε διάφορα άλλα το συγκεκριμένο βίντεο, όφειλε να χρησιμοποιήσει, εάν τολμούσε, τον Θεό της «επικρατούσης» Θρησκείας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σας καλούμε ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ το εν λόγω βίντεο, που προσβάλλει αναίτια, ωμά και βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα όλων ημών που ακολουθούμε την κατά νόμον γνωστή (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ) Ελληνική Εθνική Θρησκεία. Την θρησκεία των πρόγόνων σας εν τέλει, εάν βεβάιως δέχεστε πως και εσείς έχετε τους ίδιους με εμάς προγόνους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ»


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ