2 ΣΧΟΛΙΑ

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Μας ψεκάζουν και δημιουργούν εκατομμύρια βραχυκυκλώματα στα νευρά. Ελέγχουν το μυαλό μας μέσω της φθορίωσης στο νερό

Ευχαριστούμε μας άνοιξες τα μάτια, γράφουν στη συγγραφέα οι φίλοι της στα social media

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Μια τεράστια ανάλυση για το πως μας ψεκάζουν και ελέγχουν το μυαλό μας μέσα από τη φθορίωση του νερού ανέβασε στο Facebook η Χρυσηίδα Δημουλίδου. Το θέμα θα ήταν ανάξιο λόγου αν η συγγραφέας δεν επηρέαζε χιλιάδες κόσμο που την ακολουθεί. Η Δημουλίδου στην ανάρτηση της υποστηρίζει, μεταξύ άλλων,  ότι το αλτσχάιμερ είναι αποτέλεσμα των ψεκασμών με αλουμίνιο ενώ η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει στήσει μηχανή νοητικού ελέγχου μέσω της φθορίωσης του νερού.

Πρόκειται για γνωστές "ψεκασμένες" θεωρίες που γίνονται επικίνδυνες όταν άτομα με τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό τις ενστερνίζονται. Δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση  ευχαριστούσαν την Δημουλίδου που τους άνοιξε τα μάτια. Η διασπορά fakenews και θεωριών συνομωσίας που πολλές φορές αφορά θέματα υγείας έχει εκτοξευθεί στην χώρα μας και αντιμετωπίζεται από τις αρχές με εγκληματική ελαφρότητα. Κάπως έτσι γιγαντώθηκε άλλωστε και το κίνημα του αντιεμβολιασμού με αποτέλεσμα την εμφάνιση ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
biker - 22/5/2019 19:58

ΣΑΣ ψέκασαν όντως.

borsalino911 - 22/5/2019 17:37

Τραγικοί συνομοσιολογοι.. Τραγικοί.. Και επικίνδυνοι

ΕΠΟΜΕΝΟ