0 ΣΧΟΛΙΑ

«Ναυάγιο» με ΠΑΣ και Παπαδόπουλο

Ο 47χρονος τεχνικός είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο και είχε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε, με ανακοίνωση, το "ναυάγιο" στην υπόθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει και ο Παπαδόπουλος βρέθηκε, την Τρίτη, στο προπονητικό κέντρο για να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ο 47χρονος προπονητής διαφώνησε με όρους της συμφωνίας και έτσι δεν θα αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι δε θα προχωρήσει η συμφωνία με τον προπονητή κ. Νίκο Παπαδόπουλο.

Ενώ και οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε αρχική συμφωνία και αφότου ο κ.Παπαδόπουλος ήρθε στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας, γνωρίστηκε και μίλησε με τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο team και λίγο πριν την παρουσίαση του στα ΜΜΕ, όπως και είχε προγραμματιστεί και από τις 2 πλευρές, εξέφρασε τη διαφωνία του με τη διατύπωση στους όρους του συμβολαίου με την ομάδα. Μετά από συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη αλλά και τις αλλαγές που ζήτησε στη διατύπωση, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Προπονητικό κέντρο της ομάδας, μαζί με το manager του, για τη Θεσσαλονίκη στις 14.30, έχοντας ήδη πάρει την απόφαση του να μην υπογράψει.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε από μέρους μας να ζητήσουμε συγνώμη από τους αντιπροσώπους των ΜΜΕ για την ταλαιπωρία, εν μέσω κιόλας εκλογικής εβδομάδας, αλλά και από τον κόσμο της ομάδας για την οποιαδήποτε σύγχυση δημιουργήθηκε στο θέμα του προπονητή.

Ήδη προχωράμε στην επόμενη κίνηση για την επόμενη μέρα της ομάδας για να ανακάμψει και να επιστρέψει ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ"


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ