0 ΣΧΟΛΙΑ

Έρχεται το ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones (VIDEO)

Όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

To Game of Thronesτελείωσε και το HBO έρχεται να γεμίσει το κενό αυτή της Κυριακής με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον τελευταίο κύκλο της σειράς.

Το Game of Thrones: The Last Watch θα προβληθεί την Κυριακή 26 Μαΐου, μία εβδομάδα ακριβώς μετά την προβολή του μεγάλου φινάλε της επικής σειράς.

Το δίωρο ντοκιμαντέρ, της βραβευμένης Βρετανίδας σκηνοθέτιδας, Τζίνι Φίνλεϊ, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της σειράς, όπου μέσα από στιγμές συγκίνησης, υπερπροσπάθειας και συνεχών προκλήσεων ο φανταστικός κόσμος του Γουέστερος κατόρθωσε να μετουσιωθεί σε μία σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών.

Για ένα ολόκληρο χρόνο η Τζίνι Φίλνεϊ είχε μοναδική πρόσβαση σε όλους τους χώρους προετοιμασίας και γυρισμάτων της σειράς, όπως τα studio,τα εξωτερικά τοπία και τα parking αυτοκινήτων της Βόρειας Ιρλανδίας, παρακολουθώντας και καταγράφοντας τη δημιουργία του πιο φιλόδοξου και περίπλοκου κύκλου της σειράς.

Το ντοκιμαντέρ αποτελεί μία στενή και προσωπική καταγραφή της διαδικασίας παραγωγής της σειράς, ακολουθώντας τους συντελεστές της παραγωγής και το καστ των ηθοποιών καθώς αυτοί αγωνίζονται να εργαστούν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, να προλάβουν πολύ αυστηρές προθεσμίες και να αντιμετωπίσουν την ανεξέλεγκτη “δίψα” του Τύπου -και όχι μόνο- για spoilers.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στην Ελλάδα από τη Nova.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ