1 ΣΧΟΛΙΑ

Δημάτος: Με τη μαγκιά μιας δεμένης παρέας στα εύκολα και στα δύσκολα! Ποτέ και τίποτα δεν τους έχει χαριστεί!

Το μήνυμα του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους παίκτες μετά την πρόκριση στον τελικό

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Αναλυτικά...

Και προχωράνε...
Όπως εκείνοι γνωρίζουν και με οδηγό τα όσα έχουν πετύχει χρόνο με το χρόνο, σε μια τετραετία σταθερά ανοδικής πορείας και κομβικής επίτευξης στόχων.
Με τα πόδια στο έδαφος, με τις επιτυχίες τους και τις αποτυχίες τους, απαλλαγμένοι συνειδητά από το μικρόβιο της έπαρσης και της αλαζονείας, χωσίς περιττές φανφάρες, με τη μαγκιά μιας δεμένης παρέας στα εύκολα και στα δύσκολα, αλλά και με απόλυτη επίγνωση του βάρους της φανέλας την οποία φοράνε και των υψηλών υποχρεώσεων που από μόνη της γεννάει, χωρίς την παραμικρή πολυτέλεια να μένεις σε όσα έχεις ήδη πετύχει!
Την αποστολή τους την γνωρίζουν, ο αθλητικός τους εγωισμός παραμένει υψηλός και αδιαφορούν για το ότι παρά την ιστορική συνέπεια στην επίτευξη των στόχων, που θα γίνονται ολοένα και ψηλότεροι, κάποιοι, που και πέρυσι τους αμφισβήτησαν, εφέτος τους αντιμετωπίζουν ως φωτοβολίδα. Η φωτοβολίδα περνά και χάνεται, όμως... Δεν είναι σταθερής τροχιάς!
Μια απλή υπόσχεση σε αυτούς που τους περιμένουν σε κάποια γωνιά κάθε γηπέδου της χώρας και τους έχουν υπερήφανα εξηγήσει το τι θέλουν από αυτούς...
Η δουλειά τους είναι μπροστά...
Ποτέ και τίποτα δεν τους έχει χαριστεί!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
kerkr21 - 26/4/2019 00:45

Μπράβο ρε Δημάτο τέλεια τα λες πάντα! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ !!!

ΕΠΟΜΕΝΟ