1 ΣΧΟΛΙΑ

Πακιστάν: 22χρονη πήγε στο νοσοκομείο με πονόδοντο και βιάστηκε και δολοφονήθηκε

Ένα άκρως σοκαριστικό περιστατικό γίνεται γνωστό από το Πακιστάν, όπου σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται μια 22χρονη πήγε στο νοσοκομείο με πονόδοντο και έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας.

Όπως μεταδίδεται από τα πακιστανικά μέσα, η 22χρονη δέχθηκε επίθεση από τέσσερις εργαζόμενους του νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός, οι οποίοι αρχικά τη νάρκωσαν, στη συνέχεια τη βίασαν και τελικά τη δολοφόνησαν με δηλητήριο.

Τη δολοφονία της 22χρονης ανακάλυψε η μητέρα της όταν άρχισε να την αναζητά επειδή δεν έδινε σημεία ζωής μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο στην πόλη Κοράντζι.

Αρχικά από το νοσοκομείο της είπαν ότι η κόρη της πέθανε από την αλλεργική αντίδραση σε κάποιο φάρμακο, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση αποκάλυψε ίχνη βιασμού και παρουσία δηλητηρίου στο αίμα της 22χρονης.

Μια θεία της 22χρονης δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η μητέρα της τη βρήκε η ίδια νεκρή παρατημένη πάνω σε ένα φορείο, ενώ την έψαχνε μόνη της μέσα στο νοσοκομείο.

Οι πακιστανικές αρχές έχουν συλλάβει τρεις από τους δράστες ενώ ο γιατρός διαφεύγει και αναζητείται.

Οι αντιδράσεις στο Πακιστάν είναι ήδη πάρα πολλές μετά τη γνωστοποίηση του εγκλήματος και όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aekofron - 24/4/2019 20:44

ΖΩΑ!! (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ..)

ΕΠΟΜΕΝΟ