0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Παφίλης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να δώσει στον Γαβρόγλου τον... «Ριζοσπάστη»

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Πρωτοφανές σκηνικό στη Βουλή, όταν ο Θανάσης Παφίλης ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας, όπου μιλούσε ο Κώστας Γαβρόγλου και του έδωσε τον «Ριζοσπάστη», με την παραίνεση να διαβάσει τις δηλώσεις του κ. Κουτσούμπα

Εστία σύγκρουσης με τους βουλευτές του ΚΚΕ άνοιξε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον νέο ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.

Η αρχή έγινε όταν ο υπουργός απάντησε ειρωνικά στην κριτική του κ. Θανάση Παφίλη πως η κυβέρνηση φέρνει το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα με κλειστά τα σχολεία για να γλιτώσει τις αντιδράσεις.

«Δεν ήξερα ότι το ΚΚΕ έχει θρησκευτικές ευαισθησίες» είπε χαρακτηριστικά ο κ Γαβρογλου.

Η συνέχεια σώθηκε όταν ο υπουργός σχολίασε την τοποθέτηση του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Οι βουλευτές του Περισσού διαμαρτυρήθηκαν λέγοντας πως ο κ. Γαβρόγλου διαστρεβλώνει συστηματικά τις θέσεις του κόμματος. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, ο Θανάσης Παφίλης ανέβηκε στα υπουργικά έδρανα κρατώντας τον Ριζοσπάστη προκειμένου να δείξει στον υπουργό το τι ακριβώς είχε πει ο κ Κουτσούμπας. Μάλιστα, ο κ. Παφίλης επέμεινε να διαβάσει συγκεκριμένα κομμάτια των δηλώσεων του κ. Κουτσούμπα, με την κυρία Χριστοδουλοπούλου, που ήταν και η προεδρεύουσα στη συζήτηση να σχολιάζει: « Θα υποβάλετε τι θα διαβάσει ο Υπουργός; Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται εδώ!»


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ