0 ΣΧΟΛΙΑ

«Έγραψε» σε όλη την Ιαπωνία την πρόταση γάμου ταξιδεύοντας για έξι μήνες!

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

O Yasushi Takahashi μπορεί να θεωρεί ο ορισμός της υπομονής και της μεθοδικότητας. Κι αυτό γιατί επί δέκα χρόνια σχεδίαζε προσεκτικά την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πετυχαίνοντας παράλληλα το μεγαλύτερο σχέδιο GPS στην ιστορία και η Google!

Η απίστευτη ιστορία αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

Ο Yasushi το 2008 άρχισε να ασχολείται σε ένα σχέδιο GPS χρησιμοποιώντας το Google Earth. Μετά από δέκα χρόνια προσεγμένων υπολογισμών, ταξιδιών και σχεδιασμού, ο Yasushi αποφάσισε να ενσωματώσει την τέχνη στην πρότασή του.

Η τέχνη του GPS είναι μια διαδικασία δημιουργίας ψηφιακών σχεδίων μεγάλης κλίμακας ταξιδεύοντας με μια συσκευή GPS. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει κάποιος να ακολουθήσει μια προκαθορισμένη διαδρομή που μπορεί να μεταφορτωθεί στο Google Earth, ώστε να «γράψει» αυτό που θέλει.

Ετσι, ο Yasushi επέλεξε να γράψει ένα τεράστιο «Marry Me», δηλαδή «Παντρέψου με» σε όλο τον χάρτη της Ιαπωνίας!

Το ταξίδι, ωστόσο, δεν ήταν εύκολο, καθώς ο Yasushi έπρεπε να εγκαταλείψει τη δουλειά του και να ταξιδέψει από το νησί Hokkaido στις ακτές του Kagoshima! Ταξίδεψε για έξι μήνες και κάλυψε συνολική απόσταση 7.000 χιλιομέτρων για να σχηματίσει την πρόταση η οποία περιελάμβανε επίσης ένα σχέδιο καρδιάς.

Ευτυχώς, η κοπέλα είπε το ναι!

«Ένιωσα τη μεγαλύτερη αγάπη στον κόσμο», είπε η «νύφη» στο South China Morning Post.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ