0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο άντρας που ισχυριζόταν ότι είναι 14χρονος αγνοούμενος ήταν τελικά 23χρονος πρώην κατάδικος!

Ο 14χρονος τελικά ήταν… 23χρονος!

Ένας άντρας που ισχυριζόταν ότι είναι ένα αγόρι που είχε εξαφανιστεί στο Ιλινόι πριν από περίπου οκτώ χρόνια, μετά την αυτοκτονία της μητέρας του, αποδείχθηκε τελικά ότι είναι ένας 23χρονος πρώην κατάδικος!

Ο Μπράιν Μάικλ Ράινι κατηγορείται τώρα για ψευδή καταγγελία σε ομοσπονδιακή υπηρεσία, αφού εμφανίστηκε στο Νιούπορτ του Κεντάκι και ισχυρίστηκε ότι είναι 14 ετών και ονομάζεται Τίμοθι Πίτζεν. Υποστήριξε επίσης ότι δραπέτευσε από τους διακινητές ανθρώπων που τον κρατούσαν όμηρο επί οκτώ χρόνια.

 «Οι ψευδείς καταγγελίες όπως αυτή είναι οδυνηρές για τις οικογένειες των αγνοούμενων παιδιών αλλά επίσης μας αναγκάζουν να εκτρέψουμε πόρους των υπηρεσιών επιβολής του νόμου για να τις ελέγξουμε» είπε ο Χερμπ Στέιπλετον, ο ειδικός πράκτορας που είναι επικεφαλής του FBI στο Σινσινάτι.

Πάντως, ο Ράινι είναι παλιός γνώριμος των αρχών καθώς έχει ισχυριστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν ότι είναι παιδί, θύμα διακινητών λευκής σαρκός.

Στις 7 Μαρτίου αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα Μπέλμοντ του Σινσινάτι, αφού εξέτισε ποινή 14 μηνών για διάρρηξη και βανδαλισμό.

Ο πραγματικός Τίμοθι Πίτζεν αγνοείται από τον Μάιο του 2011 σε ηλικία έξι ετών, όταν η μητέρα του αυτοκτόνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αφού προηγουμένως τον είχε πάει βόλτα. Η γυναίκα άφησε ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε ότι το παιδί της «είναι ασφαλές, με ανθρώπους που τον αγαπούν και τον φροντίζουν» προσθέτοντας: «Δεν θα τον βρείτε ποτέ».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ