0 ΣΧΟΛΙΑ

Καναδάς: Η αστυνομία ψάχνει γυναίκα που πετάει καρέκλες από μπαλκόνια!

Μια γυναίκα με μακριά, ξανθά μαλλιά αναζητά η αστυνομία του Τορόντο, η οποία σε ένα βίντεο καταγράφεται να πετά μια καρέκλα από το μπαλκόνι ενός πολυώροφου κτιριακού συγκροτήματος.

Η γυναίκα, στο βίντεο που φέρει τον υπότιτλο «Καλημέρα» (GoodMorning), παίρνει μια καρέκλα από το μπαλκόνι, όπου βρίσκεται, και στη συνέχεια ρίχνει μια ματιά προς τα κάτω κρατώντας την καρέκλα.

Έπειτα, αφού κοιτάξει προς την κάμερα, φαίνεται πως μιλάει προς τον φακό προτού γυρίσει προς το κενό και πετάξει την καρέκλα κάτω από το μπαλκόνι. Η καρέκλα πέφτει προς έναν αυτοκινητόδρομο, με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση, αν και η αστυνομία ανέφερε ότι η καρέκλα τελικά «προσγειώθηκε» στην είσοδο του συγκροτήματος.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, που συνέβη το Σάββατο, όπως είπε ο Ντέιβιντ Χόπκινσον, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Τορόντο. Το βίντεο μαγνήτισε το ενδιαφέρον των χρηστών του Reddit, οι οποίοι διατύπωσαν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν για την ασφάλεια των πολιτών, αν κάποιος περνούσε από κάτω.

Ύστερα από αυτό η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, που δήλωσε «εξοργισμένος» από το συμβάν, η γυναίκα πέταξε επίσης και άλλα αντικείμενα από το μπαλκόνι, αν και στο βίντεο καταγράφεται μονάχα η καρέκλα.

Οι αρχές ενδέχεται να ασκήσουν δίωξη σε βάρος της με την κατηγορία της δημόσιας όχλησης, της φθοράς ξένης περιουσίας και της απειλής ανθρώπινης ζωής. Απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν στο να αναγνωριστεί η δράστρια.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ