3 ΣΧΟΛΙΑ

MasterChef 3: Παίκτης τους σέρβιρε άψητο αρνί! (VIDEO)

Από τον χασάπη στο πιάτο σας!

Έχουμε ακούσει για μοσχάρι ψημένο rare, ωστόσο στο MasterChef 3 θα δούμε πολλά ακόμα! Αφού είχαμε παρακολουθήσει το πιάτο με το ωμό κοτόπουλο, τώρα ήρθε η ώρα για το ωμό αρνί!

Στο επεισόδιο της Δευτέρα, οι παίκτες άνοιξαν το πρώτο mystery box του παιχνιδιού και βρήκαν μέσα μία φωτογραφία τους, καθώς το πιάτο που καλούνταν να φτιάξουν ήταν κάτι που να τους ταιριάζει και να τους αντιπροσωπεύει.

Τελικά, νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η Σπυριδούλα, η οποία απέκτησε με τη νίκη της το δικαίωμα να αποφασίσει στη συνέχεια ποιοι συμπαίκτες της θα φτιάξουν αλμυρό πιάτο και ποιοι γλυκό με βασικό υλικό το φυστικοβούτυρο.

Από την άλλη όμως, ανάμεσα στα χειρότερα πιάτα της δοκιμασίας ξεχώρισε βρέθηκε αυτό του Πάνου, ο οποίος είχε την ιδέα να ψήσει ελαφρώς μόνο το αρνί αφήνοντάς το στην πραγματικότητα άψητο!

Και ήταν τόσο άψητο που ο του είπε πως «Η εκτέλεση μπάζει πάρα πολύ. Είναι εντελώς άψητο και κανείς δεν μπορεί να το φάει», ανέφερε ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Από τον χασάπη στο πιάτο σας, τι να πω, ήταν big fail» σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης.

 «Ξενέρωσα με το κρέας μου, ξενέρωσα, αλλά συμβαίνουν κι αυτά» είπε ο διαγωνιζόμενος. Ωστόσο, φαίνεται πως η αποτυχία αυτή τον έκανε να συγκεντρωθεί καλύτερα, αφού τελικά το επόμενο πιάτο του ήταν το καλύτερο της δοκιμασίας και του χάρισε την αρχηγία της μίας ομάδας στην πρώτη ομαδική.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
stelios_21_giannena - 12/2/2019 10:58

"Για μένα ήταν ψημένο".-

sortilege81 - 14/2/2019 00:08

χαχαχαχα

victoR_21 - 12/2/2019 15:51

Το αρνι και η προβατινα ειναι για ΑΡΧΟΝΤΟΥΣ φιλε μου.....Αμα δεν το χεις αστο καλυτερα , φτιαξε κανενα ριζοτο με λαχανικα....Εγκληματικη ενεργεια κατα του Βασιλια των κρεατων....

ΕΠΟΜΕΝΟ