1 ΣΧΟΛΙΑ

Ορκίστηκε βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα

Ο Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε σήμερα βουλευτής καθώς διαδέχθηκε τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα την Παρασκευή το βράδυ λίγο αφότου υπερψήφισε το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Ο Τέρενς Κουίκ διαδέχεται τον Μετά την ορκωμοσία, ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κουίκ έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής αντίστοιχη επιστολή με αυτές των έξι ανεξάρτητων βουλευτών που στηρίζουν την κυβέρνηση εντασσόμενος κι αυτός στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

«Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της», τονισε.

«Δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα κι ελπίζουν σε κουκουλώματα των ανομημάτων τους», ανέφερε ακόμα.

«Μετά τη σημερινή ορκωμοσία μου ως 22ος ανεξάρτητος βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, σας ενημερώνω ότι ασκώντας το δικαίωμα που μου παρέχει το Σύνταγμα να ψηφίζω κατά συνείδηση, θα στηρίζω τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, με βάση το σύνολο του κυβερνητικού προγράμματος που ψήφισαν δύο φορές, Ιανουάριο και Σεπτέμβριο 2015, τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Τ. Κουίκ.

Υπενθυμίζει παράλληλα ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα απορρέει κι από τον τελευταίο προϋπολογισμό που «επίσης ψήφισαν στο σύνολό του, τον Δεκέμβριο του 2018, τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ». Ο Τ. Κουίκ υπογραμμίζει ότι «δηλαδή ισχύει ό,τι είχα πει στο ταραχώδες υπουργικό συμβούλιο και το επανέλαβε με πρόσφατες δηλώσεις μου» και ξεκαθαρίσει ότι «θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
zormpas49 - 11/2/2019 19:55

Την μόνη ιδέα που δεν πούλησες Τέρενς είναι το χρήμα.Λογικο λοιπόν για σένα να είσαι μέχρι τέλους.

ΕΠΟΜΕΝΟ