0 ΣΧΟΛΙΑ

Έκοψε την πίτα της η Ακαδημία της ΚΑΕ ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Όλα όσα έγιναν στην όμορφη εκδήλωση, όπου τιμήθηκε από τον Ντράγκαν Σάκοτα ο Βαγγέλης Δερμανούτσος, για την πολυετή προσφορά του στα Τμήματα Υποδομής 

Σε άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα λόγω της παρουσίας του ιστορικού εφόρου της ΑΕΚ, Eυάγγελου Δερμανούτσου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/02) η εκδήλωση κοπής της πίτας της Ακαδημίας της Βασίλισσας για το «καλωσόρισμα» του 2019, στο Kλειστό του ΟΑΚΑ.
Ο κ. Δερμανούτσος (σ.σ. έχασε την πολυαγαπημένη κόρη του πριν από 3 μήνες) τιμήθηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας, Ντράγκαν Σάκοτα, για την πολυετή προσφορά του στα Τμήματα Υποδομής.

Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος, Aρχιμανδρίτης κ. Παντελεήμων Παπασυννεφάκης.

Παρόντες ήταν ο Ηλίας Μπόβαλης (OperationΜanager), και στελέχη των Τμημάτων Υποδομής. Την εκδήλωση παρουσίασε  ο Γιώργος Νικολάου (Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής & Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ BC).

Οι μεγάλοι τυχεροί της ημέρας, οι οποίοι «κέρδισαν» τα φλουριά με χρηματικό αντίτιμο ήταν ο Δημήτρης Καραμίντζος (από την Ομάδα Παίδων), ο Λευτέρης Σαριδάκης, και τα αδέλφια Παναγιώτης και Γιάννης Ρίζος (από την Ακαδημία).

Άλλα 23 «Αετόπουλα» κέρδισαν δώρα ή δωροεπιταγές χορηγών ή υποστηρικτών της ΑΕΚ BC.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ