0 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτό είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2019!

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Το χρώμα του 2019 σύμφωνα με το Pantone Color Institute είναι το χρώμα των κοραλλιογενών υφάλων και το χρώμα που παίρνει ο ουρανός το σούρουπο!

Το Living Coral, όπως είναι το όνομα που του έχει δώσει το ινστιτούτο θα είναι το χρώμα που θα χαρακτηρίσει το 2019 και ήδη κυριαρχεί στις πασαρέλες.

Η Laurie Pressman, αντιπρόεδρος της εταιρείας, θεωρεί ότι αυτή η κορεσμένη πορτοκαλί βάση με μια χρυσή απόχρωση δεν είναι μόνο ζεστή και φιλόξενη, αλλά διαθέτει μια ζωντάνια και είναι μια απόχρωση που εύκολα προσαρμόσιμη αλά και πιο απαλή συγκριτικά με τις πχ παστέλ συγγενικές αποχρώσεις.

Όπως αναφέρει η Pressman, το Living Color έχει μια ρετρό διάθεση ανάλογη με την πιο ήπια εκδοχή του Ultra Violet του 2018.

Το Living Coral είναι, όπως λέει,  ένα χρώμα που μοιάζει με «συναισθηματική τροφή. Σαν μια μεγάλη αγκαλιά».

Υπάρχουν βέβαια και άλλες σημαντικές πτυχές που σχετίζονται με την επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος. Όπως λέει η Pressman το Living Coral αναδεικνύεται σε μια εποχή που εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής αλλοιώνεται το χρώματα των κοραλλιογενών υφάλων ενώ παράλληλα είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλους, άνδρες και γυναίκες, σε είδη ένδυσης, σε καταστήματα, σε είδη που μπορούν να αφορούν οικιακή χρήση, σε εσωτερικούς χώρους κ.λπ.

Η ίδια το συνδέει επίσης με την μακρά και επώδυνη δεκαετία των κρίσεων στις αγορές και την παγκόσμια οικονομία αλλά και στην πολιτική, στις οικολογικές καταστροφές που καταγράφηκαν ή ακόμη και στην άνοδο των social media.

Τα χρώματα των περασμένων ετων:


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ