2 ΣΧΟΛΙΑ

Τα κανάλια Novasport και από Vodafone TV και από WIND

Σε τριπλή συμμαχία προχώρησαν η Forthnet, η Vodafone και η WIND με άξονα τα Novasports.

Όπως ανακοινώθηκε, η Nova ξεκίνησε εμπορική συνεργασία για τη διάθεση των αθλητικών καναλιών της Novasports, παράλληλα με τη δορυφορική διάθεση τους στο συνολικό μπουκέτο της πλατφόρμας Nova, σε Vodafone και WIND. Η Vodafone θα ανεβάσει τα Novasports μέσω της IPTV πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης της Vodafone, Vodafone TV. Παράλληλα η Nova συνήψε συμφωνία και με τη Wind ώστε και αυτή να μεταδίδει παράλληλα τα κανάλια Novasports, όταν θα ολοκληρωθεί η δημιουργία πλατφόρμας IPTV από την Wind.

Υπενθυμιζεται οτι τα κανάλια Novasports μεταδίδουν αποκλειστικά το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, την EuroLeague καθώς και το Basketball Champions League. Παράλληλα, προβάλλουν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Γαλλίας και Ολλανδίας, την Championship Αγγλίας, το Κύπελλο Αγγλίας, το League Cup Αγγλίας, τα Κύπελλα Ιταλίας και Γερμανίας, καθώς και τους τελικούς Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και πλήθος άλλων κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων, όπως είναι το φημισμένο τουρνουά τένις Wimbledon.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Don2191 - 16/9/2017 01:15

Ξέρει κανείς αν θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις στους υπάρχοντες συνδρομητες?

AEKAPAforzaaa - 15/9/2017 20:26

καλη κινηση της Νοva οπου ετσι θα παρει απευθειας χρηματα απο Vodafone,Wind χωρις να φορτωνει το δικτυο της με χρηστες και υποχρεωσεις.

ΕΠΟΜΕΝΟ