91 ΣΧΟΛΙΑ

Τα πεπραγμένα της Χούντας

Ο μαύρος κατάλογος της εφταετίας. Βασανιστήρια, σκάνδαλα, ρουσφέτια, εκτόξευση του χρέους και υποταγή στους Αμερικάνους


 

Χούντα και Παιδεία

-1. Εκδίωξη των εκπαιδευτικών που είχαν αριστερό φρόνημα.

-2. Επαναπρόσληψη συνταξιούχων εκπαιδευτικών με γνωστά φρονήματα.

-3. Πρόσληψη νέων εκπαιδευτικών που διέθεταν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

-4. Οι μαθητές υποχρεώθηκαν να υμνούν τους συνταγματάρχες.

-5. Απαγόρευαν στους εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιούν μέχρι και την λέξη κόκκινο επειδή παρέπεμπε στο κομμουνισμό.

-6. Οι μαθητές που έγραφαν με το αριστερό υποχρεώνονταν να γράψουν με το δεξί, ακόμα και δια της βίας, επειδή η γραφή με το αριστερό ισοδυναμούσε με υποσυνείδητη ροπή προς τον κομμουνισμό και έπρεπε να παταχθεί!

-7. Οι μαθητές έπρεπε να κάνουν ομιλίες και να διαγωνίζονται σε εκθέσεις υπέρ της χούντας.

-8. Απαγορεύονταν-κατάσχονταν τα εξωσχολικά βιβλία με κόκκινο εξώφυλλο επειδή παρέπεμπαν στο κομμουνισμό!

-9. Απαγορεύονταν-κατάσχονταν βιβλία από συγγραφείς που η κατάληξή του επώνυμού τους θύμιζε Ρωσία ή κομμουνισμό, όπως Τσέχοφ, Ντοστογιέφσκι, Ζερβό (ζερβά=αριστερά) κτλ.

-10. Η εγκύκλιος 182 καθόριζε αυστηρώς την συμπεριφορά των εκπαιδευτικών και την καθημερινή εξύμνηση των συνταγματαρχών.

Χούντα και Ανθρώπινα Δικαιώματα

-1. Βασανιστήρια και εξορίες όσων δεν διέθεταν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Τα βασανιστήρια ήταν απαραίτητα για την προστασία του πολιτισμού μας!

-2. Κατάλυση του ασύλου της κατοικίας, ελεύθερη είσοδος οποιαδήποτε ώρα της ημέρας στην οικία οποιουδήποτε θεωρούνταν ύποπτος.

-3. Ο ΟΤΕ παρακολουθούσε μαζικά τις τηλεφωνικές συνομιλίες των πολιτών.

-4. Από τα ΕΛΤΑ αφαιρούσαν την αλληλογραφία και την έλεγχαν στην κρατική ασφάλεια. Αν εγκρίνονταν το περιεχόμενο έφευγε για τον παραλήπτη.

-5. Λογοκρισία σε κάθε έντυπο μέσο, στις τέχνες και τα γράμματα.

-6. Από το δημόσιο εκδιώχθηκαν όσοι είχαν αριστερό φρόνημα ή δεν διέθεταν πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.

-7. Όσοι δεν τηρούσαν την επιβαλλόμενη συμπεριφορά περνούσαν στρατοδικείο.

-8. Θυρωροί, περιπτερούχοι, οδηγοί λεωφορείων, ταξί και ιδιοκτήτες καφενείων προσεγγίζονταν από την ασφάλεια για να γίνουν πληροφοριοδότες με αντάλλαγμα την ευνοϊκή μεταχείριση από το καθεστώς.

Χούντα και Οικογενειοκρατία

-1. Ο Παπαδόπουλος διόρισε όλα του τα αδέρφια σε επιτελικές θέσεις στο δημόσιο. Ο Κώστας Παπαδόπουλος Στρατιωτικός ακόλουθος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προεδρίας, Περιφερειακός Διοικητής Αττικής και Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ. Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος από χαμηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης.

-2. Οι χουντικοί διόριζαν τους συγγενείς τους στις δημόσιες υπηρεσίες. Όπως ο Μακαρέζος που διόρισε τον κουνιάδο του Α. Ματθαίου Υπουργό Γεωργίας και αργότερα Βορείου Ελλάδας από όπου και ακολούθησαν τα γνωστά σκάνδαλα με τα λεφτά των αγροτικών συνεταιρισμών. Ο Ι Λαδάς διοικητής της ΕΑΤ-ΕΣΑ, Γενικός Γραμματέας στα υπουργεία Δημόσιας Τάξης, Τουρισμού και μετέπειτα Υφυπουργός Εσωτερικών - περιφερειακός διοικητής Θεσσαλίας και υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών ενεπλάκη σε δύο σκάνδαλα διαφθοράς: το ένα με τα θαλασσοδάνεια και το άλλο με τους διορισμούς δύο εξαδέλφων του. Συγκεκριμένα, ο ένας διορίστηκε στρατηγός και διοικητής της ΑΣΔΕΝ, ενώ ο έτερος τοποθετήθηκε στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Κοινωνικών Υπηρεσιών.

-3. Άλλαξαν οι διοικήσεις των Οργανισμών και πληρώθηκαν από τους λεγόμενους νομιμόφρονες και ευσυνείδητους δημοσίους υπαλλήλους που όλως τυχαίως ήταν συγγενείς τους.

-4. Οι χουντικοί έδιναν τις εργολαβίες του δημοσίου σε δικά τους πρόσωπα. Από τα μεγαλύτερα έργα ανέλαβε ο γαμπρός του Παττακού, Α. Μεϊντάσης, με τη συμβολή του Δήμου Αθηναίων. Είναι τα γνωστά σκάνδαλα Μεϊντάση με τις μελέτες, τα υπόγεια γκαράζ στην πλατεία Κλαυθμώνος και την οδό Λιοσίων, το Πνευματικό Κέντρο στην Ακαδημίας, τις επαύλεις, τις κατασκηνώσεις του Δ. Αθηναίων και άλλα. 

-5. Οι χουντικοί και οι συγγενείς τους έπαιρναν άτοκα δάνεια για να ανοίξουν επιχειρήσεις τις οποίες και δεν άνοιγαν ποτέ. Τα δάνεια της ΕΤΒΑ (1,5 δις δρχ) τα έδινε ο Παύλος Τοτόμης- πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του Τομ Πάπας (EssoPappas κτλ), Υπουργός Δημόσιας Τάξης των χουντικών και μετέπειτα Πρόεδρος της ΕΤΒΑ.

-6. Οι χουντικοί τριπλασίασαν το μισθό του πρωθυπουργού και των υπουργών. Ενώ ο μέσος μισθός ενός εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα ήταν 3.500 δρχ την ίδια εποχή ο μισθός του Παπαδόπουλου έφτασε και τις 55.000 δρχ και των Υπουργών τις 35.000 δρχ. Τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έπαιρναν εκτός έδρας αποζημίωση με φωτογραφική διάταξη. 1000 δρχ για τον Πρωθυπουργό και 850 δρχ για τους υπουργούς-υφυπουργούς τους για κάθε μέρα που βρίσκονταν εκτός Υπουργείου!

-7. Ο Παπαδόπουλος άλλαξε το νόμο διαζυγίων για λίγες ώρες προκειμένου να χωρίσει και να μπορέσει να νομιμοποιήσει τον δεσμό του με την γραμματέα της ΚΥΠ Δέσποινα Γάσπαρη. Ο νόμος του αυτόματου διαζυγίου έλεγε ότι όποιος ήταν εν διαστάσει για 7 συναπτά έτη τότε έβγαινε το διαζύγιο του αυθημερόν! Το βράδυ πέρασε το νόμο, τα ξημερώματα έκανε την αίτηση, το πρωί βγήκε η απόφαση και την ΙΔΙΑ ώρα κατήργησε το νόμο!

-8. Με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών έδιναν ασυλία στα μέλη της κυβέρνησης και παρέγραφαν όποιο αδίκημα και αν είχαν τελέσει τόσο οι υπουργοί - υφυπουργοί όσο και τα ανώτερα στελέχη του δημοσίου που ήταν συγγενείς τους! Αυτόν τον νόμο ουσιαστικά βελτίωσε ο Βενιζέλος...

-9. Νομοθέτησαν με τρίμηνη θητεία σε υπουργική θέση να λαμβάνει ο χουντικός την ανωτάτη σύνταξη ανεξαρτήτως της συντάξεως που θα ελάμβανε ως στρατιωτικός... δηλαδή διπλή σύνταξη!

-10. Νομοθέτησαν το 1970 τη στεγαστική αποκατάσταση όλων των αξιωματικών "διαδραματισάντων εξέχοντα ρόλον" στο πραξικόπημα!

Χούντα, Πελατοκρατία και άλλα Σκάνδαλα

-1. Στις 9 Μαΐου στου 1967 έκαναν άρση της μονιμότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων, και με τις Επιτροπές κατά Νομαρχία προχώρησαν σε απολύσεις, προκειμένου να τοποθετηθούν στη θέση των απολυμένων τα δικά τους παιδιά.

-2. Στα υψηλά αξιώματα μπήκαν απόστρατοι για να έχουν και δεύτερο μισθό.

-3. Οι πληροφοριοδότες του καθεστώτος ετύγχαναν ασυλίας και προνομίων όπως άδειες ταξί, περιπτέρων, φορτηγών, κυλικείων κτλ.

-4. Βάφτισαν αντιστασιακούς τους ταγματασφαλίτες που συνεργάστηκαν με τους ΝΑΖΙ την περίοδο της κατοχής, και έτσι τους μοίρασαν συντάξεις και άδειες ταξί, περιπτέρων, φορτηγών, κυλικείων κτλ.

-5. Όσοι στρατιωτικοί στήριξαν το καθεστώς έλαβαν αυξήσεις μισθολογικές και γαλόνια. Οι αποστρατευμένοι διορίστηκαν δήμαρχοι, κρατικοί επίτροποι, σε διάφορες κρατικές θέσεις, ιδρύματα, μεγάλες δημόσιες επιχειρήσεις, συλλόγους, σωματεία και αλλού, εξασφαλίζοντας ένα καλό μισθό παράλληλα με τη σύνταξή τους. Η χώρα έφτασε να έχει πιο πολλούς απόστρατους στρατηγούς από τις ΗΠΑ σε σχέση με τον πληθυσμό της!

-6. Ο Παπαδόπουλος εγκαινίαζε έργα σε μακέτες όπως για παράδειγμα η Εγνατία Οδός, το εργοστάσιο της Peugeot. Πάνω από 100 έργα διαφημίστηκαν από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ ότι έχουν γίνει ενώ δεν είχαν γίνει ποτέ! Το ελληνικό δημόσιο έδωσε πάνω από 38 εκατ. δολάρια για την Εγνατία Οδό και δεν έγινε ποτέ! Ο Μακαρέζος υπέγραψε με τον εργολάβο Ρόμπερτ Μακντόναλντ, σύμβαση για την Εγνατία Οδό (ΦΕΚ 1969/Α/15), ο Μακντόναλντ πήρε τα λεφτά (39 εκατ δολάρια) εξαφανίστηκε και η Εγνατία Οδός έμεινε στη μακέτα.

-7. Ο Παπαδόπουλος διαφήμιζε επενδύσεις από το εξωτερικό που δεν ήρθαν ποτέ, ενώ το κράτος δαπανούσε χρήματα για την υποτιθέμενη έλευση των επενδύσεων. Χαρακτηριστικό το σκάνδαλο Λίττον, όπου έδωσαν στην αμερικανική εταιρεία Λίττον πλέον του ενός εκατομμυρίου δολαρίων για να φέρει επενδύσεις άνω των 850 εκατομμυρίων δολαρίων. Ήταν μια εικονική συμφωνία για να φαγωθούν χρήματα από τους χουντικούς όπως παραδέχτηκαν μετά τα στελέχη της εταιρείας.

-8. Το σκάνδαλο των μαύρων-σάπιων κρεάτων της Αργεντινής με τη δωροληψία κατά συρροήν από μεγαλεμπόρους της Ροδεσίας για τη μονοπωλιακή εξασφάλιση αδειών εισαγωγής κρέατος, με αποτέλεσμα τις παράνομες ανατιμήσεις σε βάρος των καταναλωτών.

-9. Τα σκάνδαλα με τον Τομ Πάππας όπου η χούντα τον απάλλαξε από τις αντισταθμιστικές υποχρεώσεις που είχε αναλάβει, για ανέγερση έξι αγροτοβιομηχανικών μονάδων σε διάφορα σημεία της χώρας (ΦΕΚ 1972/Α/72). Του έδωσε και άδεια για τα εργοστάσια της CocaCola, που οι κοινοβουλευτικές κυβερνήσεις δεν ενέκριναν, ως ανταγωνιστικά προς τη ντόπια παραγωγή αναψυκτικών (ΦΕΚ 1968/Α/201).

-10. Τα σκάνδαλα για την μοιρασιά των διυλιστηρίων σε Ωνάση, Νιάρχο, Βαρδινογιάννη, Ανδρεάδη, Λάτση και Πάππα για το 3ο και το 4ο διυλιστήριο της χώρας. Μετά την αποζημίωση του Ωνάση ακυρώθηκε η λεόντειος σύμβαση που είχε υπογραφεί και έτσι το 3ο διυλιστήριο μοιράστηκε μεταξύ Ανδρεάδη και Λάτση (ΦΕΚ 1972/Α/130) κι το 4ο παραχωρήθηκε στο Βαρδινογιάννη (ΦΕΚ 1972/Α/181).

 

-11. Το σκάνδαλο με τη διασπάθιση των χρημάτων του Ειδικού Ταμείου για το "Τάμα του Έθνους". Το ταμείο στήθηκε και με χρήματα από δάνεια τραπεζών! Έκαναν φτερά το 90% των εσόδων, πάνω από 405 εκατ. δρχ.

-12. Το σκάνδαλο απευθείας αναθέσεων χωρίς διαγωνισμούς, στη Siemens, για τον εξοπλισμό της ΔΕΗ με υπερκοστολογήσεις και αδιαφανείς διαδικασίες.

-13. Το σκάνδαλο χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου των ΗΠΑ, Νίξον, μέσω του Τομ Πάππας, με 549.000 δολάρια!

Χούντα και Δικαιοσύνη

-1. Απομακρύνθηκαν 30 δικαστικοί που δεν ήταν συνεργάσιμοι με το καθεστώς, με ένα νόμο διάρκειας 3 ημερών που απαγόρευε τις ενστάσεις και την προσφυγή στο ΣτΕ για την αναίρεση της απόλυσης.

-2. Για να μην ασκήσουν την δικηγορία, και να εξοντωθούν οικονομικά οι απολυμένοι δικαστικοί, τους προσάπτουν την κατηγορία περί απολύσεως για πειθαρχικούς λόγους. Οι απολυμένοι δικαστικοί βλέπουν το κενό του νόμου και προσφεύγουν στο ΣτΕ, για το ότι απολύθηκαν δίχως να απολογηθούν για το παράπτωμα που τους κατηγορούσαν. Κερδίζουν την δίκη στο ΣτΕ, και ο Παπαδόπουλος βγάζει διάταγμα με το οποίο έκανε δεκτή την παραίτηση του Προέδρου του ΣτΕ, χωρίς όμως ο Πρόεδρος του ΣτΕ να έχει υποβάλλει ποτέ παραίτηση! Ο Πρόεδρος του ΣτΕ, Στασινόπουλος, εξακολούθησε να αρνείται να υποβάλλει την παραίτησή του, και ο Παπαδόπουλος τον θέτει σε κατ' οίκον περιορισμό!

-3. Έδιναν χάρη στους δικούς ανθρώπους, όπως για παράδειγμα η απονομή χάριτος (απ' τον Παπαδόπουλο) σ' ένα συντοπίτη της Ντέλλας Ρουφογάλη, πρώην μεγάλο ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Βέροιας και εξαγωγέα, που είχε καταδικαστεί με αποδείξεις για κατασκοπεία υπέρ της Βουλγαρίας.

-4. Ο Παπαδόπουλος έκτισε "νόμιμα"!!! αυθαίρετη βίλα, με ελικοδρόμιο, φυλάκια για σκοπιές κτλ μέσα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, αλλά και σαλέ στο όρος Μπέλες, για να κυνηγάει αγριογούρουνα!

Ο Παπαδόπουλος άλλαξε το νόμο διαζυγίων για λίγες ώρες προκειμένου να χωρίσει και να μπορέσει να νομιμοποιήσει τον δεσμό του με την γραμματέα της ΚΥΠ Δέσποινα Γάσπαρη. Ο νόμος του αυτόματου διαζυγίου έλεγε ότι όποιος ήταν εν διαστάσει για 7 συναπτά έτη τότε έβγαινε το διαζύγιο του αυθημερόν! Το βράδυ πέρασε το νόμο, τα ξημερώματα έκανε την αίτηση, το πρωί βγήκε η απόφαση και την ΙΔΙΑ ώρα κατήργησε το νόμο!

Χούντα και Οικονομία

-1. Το Δημόσιο Χρέος από 32 δις δρχ εκτοξεύτηκε στα 114 δις δρχ μέσα σε 7 χρόνια.

-2. Το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο έγινε 5 φορές μεγαλύτερο μέσα σε 7 χρόνια.

-3. Υποδιπλασιάστηκε η αποταμίευση των πολιτών.

-4. Οι εργολάβοι λάμβαναν δάνεια από το εξωτερικό με εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου και στη συνέχεια γίνονταν ανάδοχες των δηµόσιων έργων, µε παραχώρηση των δανείων στο ελληνικό δημόσιο (είπατε κάτι για τη δημιουργική λογιστική;).

-5. Αυξήθηκε ο κρατικός δανεισµός µε έντοκα γραµµάτια.

-7. Διπλασιάστηκε ο κρατικός δανεισμός σε συνάλλαγµα.

-8. Μόνο το 1973 αυξήθηκαν οι τιμές κατά 45-50% (9% αυξήθηκαν το 1974) συρρικνώνοντας στην πραγματικότητα το διαθέσιμο εισόδημα σε επίπεδα προ του 1965.

-9. Υποδιπλασιάστηκαν οι ξένες παραγωγικές επενδύσεις μέσα σε 7 έτη.

-10. Τριπλασιάστηκε ο πληθωρισμός, και οι αυξήσεις των μισθών υστερούσαν κατά πολύ σε σχέση με την αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας.

-11. Παρότι το διεθνές οικονομικό περιβάλλον εκείνη την περίοδο ήταν ευνοϊκό η χώρα δεν κέρδισε σε οικονομική βάση μέχρι την κρίση του 1973.

-12. Υποδιπλασίασαν την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας από το 4.2% (το 1967) στο 1,8% (7ετία).

-13. Το κατά κεφαλήν αγροτικό εισόδημα έπεσε από το 55% το 1970 στο 43% του μέσου κατά κεφαλήν εθνικού εισοδήματος του 1970.

-14. Με το διάταγμα 1078/1971 φοροαπάλλαξαν το μεγάλο κεφάλαιο μειώνοντας τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου και μετακύλησαν τις φοροαπαλλαγές αυτές στις πλάτες των φτωχών και μεσαίων στρωμάτων.

-15. Το σύνολο των επενδύσεων έπεσε από το 46% στο 39% παρότι οι δημόσιες επενδύσεις είχαν διπλασιαστεί.

-16. Οι εξαγωγές των αγροτικών προϊόντων μειώθηκαν από το 63% του συνόλου των εξαγωγών το 1968 στο 48%.

-17. Το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε κατά οχτώ φορές μεταξύ του 1967 και 1972.

-18. Ο λόγος της αύξησης του διακινούμενου χρήματος εκτινάχθηκε από 7,1% το 1969 σε 28,5% το 1973, ενώ η παροχή χρήματος, η οποία περιλαμβάνει το διακινούμενο χρήμα και τις προσωπικές καταθέσεις, αυξήθηκε από 8,2% το 1969 σε 22,7% το 1973 αντίστοιχα.

-19. Το καθεστώς εισέπραττε το 55% τον φορολογικών εισοδημάτων του μέσω έμμεσων φόρων και το 36% μέσων άμεσων φόρων από τα νοικοκυριά. Οι κύριοι έμμεσοι φόροι απευθύνονταν στις χαμηλές και μεσαίες τάξεις μέσω φορολογίας σε προϊόντα και εισοδήματα. Ενώ το σύνολο των φόρων, ως ποσοστό, του μεικτού εθνικού εισοδήματος αυξήθηκε από 27,4% το 1966 σε 29,2% το 1972, οι κληρονομικοί φόροι μειώθηκαν ενώ οι φόροι επιχειρήσεων έδειξαν μείωση της τάξης του 10,9% την περίοδο 1972-73.

Χούντα και Εκκλησία

-1. Νομοθέτηση στημένων ιεροδικείων για να εκδιώξουν όσους κληρικούς δεν συνεργάστηκαν μαζί τους (περί τους 200), με κατάργηση του ένδικου δικαιώματος της έφεσης, με αόριστη καταγγελία, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη υπαιτιότητας του κατηγορούμενου κληρικού και με μόνο την υποτιθέμενη στέρηση της έξωθεν καλής μαρτυρίας.

-2. Ο πρώην χωροφύλακας και μετέπειτα κληρικός Κατινάς, πήγαινε μαζί με φωτογράφο και ένα στρατιώτη, στις οικίες των μη συνεργαζόμενων κληρικών τη νύχτα, χτυπούσε το κουδούνι, και μόλις άνοιγε η πόρτα, εφορμούσε ο στρατιώτης, αγκάλιαζε τον κληρικό και ο φωτογράφος απαθανάτιζε τη στιγμή για να χρησιμοποιηθεί ως πειστήριο για την καταδίκη του κληρικού στο ιεροδικείο.

-3. Αναβολή επ' αόριστον της εκλογής Μητροπολιτών έως ότου ξεκαθαριστεί ποιοί θα ήταν συνεργαζόμενοι.

-4. Με φωτογραφική διάταξη ορίου ηλικίας καθαιρούν τον τότε Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και ορίζουν την Σύνοδο των Αρίστων για να παρακαμφθεί η Ιερά Σύνοδος και να εκλεγεί ο αρεστός Αρχιεπίσκοπος, Ιερώνυμος. Για να διαθέτει τις προϋποθέσεις ενθρονισμού του ο Ιερώνυμος μέσα σε 3 μέρες έγινε Επίσκοπος και 3 μέρες αργότερα Αρχιεπίσκοπος!

-5. Διορισμός μόνο των συνεργαζόμενων κληρικών για να ελέγχονται οι πιστοί διά άμβωνος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
nikolopaido21 - 22/4/2019 07:01

Τα πολλά dilike πιστεύω είναι συνέπεια του οτι συνεννοούνται τα φασιστάκια και μπαίνουν όλα μαζί εδώ μέσα οργανωμένα. Συνεπώς δεν αποτελεί ενδεικτική ποσόστοση των φασιστοειδών στην ομάδα μας. Από την άλλη και η ΑΕΚ είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι από άλλο πλανήτη. Και να πω εδώ οτι περίμενα μια άμεση αποκύρηξη του Τσιάρτα (παρόλο που αποτελεί ίσως την ποδοσφαιρική μου αδυναμία) για τις φασιστικές το τοποθετήσεις - που παίρνουν πλέον και επίσημη μορφή με την... Συνέχεια σύμπραξη του με το ακροδεξιό κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη. Να θυμίσω εδώ πως η Barcelona αποκύρηξε ολόκληρους Rivaldo και Ronaldinho (η διοίκηση, όχι απλά οι οργανωμένοι) επειδή υποστήριξαν στις εκλογές της Βραζιλίας τον Bolsonaro.

victoR_21 - 21/4/2019 11:32

Πειτε μου οτι εχει γινει κατι λαθος με τα dislikes.... Ανησυχω πολυ με το νοητικο επιπεδο του Ελληνα ....

Και μετα αναρωτιόμαστε γιατι φτασαμε εδω σαν χωρα και σαν κοινωνια...Οταν ολοι αυτοι οι ξενοφοβικοι φασιστες κρυβονται πισω απο τον μανδυα του δημοκρατικου αλλα ειναι οι χειροτεροι ρουσφετολαγνοι και α μεγαλυτερα λαμογια τοτε φτανεις ευκολα στο συμπερασμα γιατι και πως εγινε ετσι η κοινωνια μας!... Συνέχεια
Ουτε ενα δεν εχει το θαρρος να μιλησει με επιχειρηματα γι αυτο που υποστηριζει!! Μεχρι και οι ιδιοι ντρεπονται για τους εαυτους τους...

solid_snake - 21/4/2019 23:41

Αναρωτιέμαι, μήπως έφτιαξαν λογαριασμούς οπαδοί από άλλες ομάδες και βάζουν τα dislikes. Δεν παίζει από τα 100 άτομα οι 40 να είναι φασίστες και νοσταλγοί της χούντας. Αεκτζης και φασίστας δεν πάνε μαζί. ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη.

Ragvein21 - 21/4/2019 11:39

Κανένα λάθος. Είναι νοσταλγοι μιας άλλης εποχής. Μην σκιαζεσαι θα πάρουν π.... σιγά σιγα

IggyAEK21 - 21/4/2019 20:01

Γιατί μόνο dislike Γράψτε κάτι φέρτε τον λόγο και τον αντίλογο φέρτε μας παραδείγματα. Βάλτε ένα κόμμα ή μια τελεία. Πείτε ότι η δεν υπήρχαν φυλακές ήταν ξενοδοχειακές επιχειρήσεις γράψτε κάτι τέλος πάντων. Ερωτήσεις: Υπήρχε γενικό αίσθημα του λαού για το τότε πολιτικό σύστημα και αν ναι που βρήκε χρηματοδότηση και έγινε; Ποιός οργάνωσε τη δομή έγιναν όλα σε εν μία νυκτί; Τί συνέβηκε πώς συντελέστηκε όλο αυτό πώς συνδέεται η δολοφονία Λαμπράκη; Τα μεγάλα ψάρια πώς ξέρανε από πριν... Συνέχεια ότι κάτι θα γίνει; και κάτι τελευταίο το μεγάλο Σφάλμα της Δημοκρατίας είναι ότι δεν τιμωρεί τους εχθρούς της και όπως μια κακή έως κάκιστη δημοκρατία δεν την διορθώνεις με έναν σε εισαγωγικά καλό φασισμό (βαθύ).

Perita1924 - 17/11/2018 12:51

"Ὁ φασισμός δέν εἶναι ἰδεολογία, εἶναι νοοτροπία. Καί ἕνας ἀριστερός, ἀναρχικός, ἀναρχοαριστερός, μπορεῖ νά εἶναι φασίστας μεγάλος». Τζίμης Πανούσης... Γιά μένα ἀπό τά πιό σωστά καί ἐπιτυχημένα πού ἔχει πεῖ ὁ συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Πάντα οἱ καλλιτέχνες ψυχανεμίζονται τήν ἀλήθεια. Πού πολλές φορές τσούζει ὅπως τό οἰνόπνευμα στήν πληγή. Ἀφιερωμένη ἡ ρήση σ' αὐτούς πού ἀκόμα καί σήμερα βάζουν ταμπέλες στά πάντα καί δέν μποροῦν νά βγάλουν τήν τσίμπλα ἀπό τό μάτι... Συνέχεια ὅσον ἀφορᾶ τήν πολιτική. Εἰδικά μ' αὐτά πού συμβαίνουν σήμερα.

pontiosaekaras21 - 21/4/2019 19:05

Όσο και να προσπαθείς,δεν πρόκειται να ξυπνήσεις τον αυτοκαταστροφικό λαό μας με όλα αυτά τα ορθά λόγια..Δυστυχώς αυτό το κακό υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει εις τους αιώνας των αιώνων..Αμήν.........

1foraAEKpantaAEK - 21/4/2019 17:26

ουτε στο 365 ουτε πουθενα..εξω οι φασιστες και τα dislikes απο καθε γειτονια!!

leon - 17/11/2016 16:34

Νε αλά τω ώτυ φτιαχναναι δρωμους δεν τω λαιται. Εφτά χρόνια με την ανοχή του ΓΕλληνα.

AEKsketo - 21/4/2019 15:42

Ωραια και σωστα τα λες αλλα αυτο το "ΓΕλληνες" το εχω διαβάσει πολλες φορες απο εσενα και δεν το θεωρω σωστο. Δεν ειναι ολα ασπρο η μαυρο. Οχι στον φασισμο αλλα οχι και στους ανθέλληνες.

andreas - 18/11/2017 13:08

Νε αλα αμμα δεν ιτανε οι χοιντα δαιν θα ηχατε οιτε τοιαλαιταις να κατοιρησαιτε στιν αθιννα.

aek_simenei_laos - 17/11/2017 19:04

Τωρα πιστευω ολοι καταλαβαινουμε ποσο εχει μολυνθει ο λαος της ΑΕΚ τα τελευταια χρονια...αυτο ειναι το μοναδικο σχολιο που θελω να κανω..

τετοιους εχουμε διπλα μας στις κερκιδες...και αναρωτιέμαι πολλες φορες τι δεν παει καλα..

aek_simenei_laos - 17/11/2017 21:00

ευχομαι καλη αναρρωση στο μυαλο σε οσους μας κανουν dislike,αν αναρρωσετε γυριστε γηπεδο.

nikk_R21 - 17/11/2016 23:29

leon τα είπες όλα...... χαχαχαχα.... δυστυχώς το αυγό του φιδιού δυναμώνει......... έχω εκπλαγεί από τα πολλά dislike..... KPIMA....

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 17/11/2016 21:13

κορυφαιος ο φιλος leon !!!

takmanv - 17/11/2016 17:24

Μεγάλε μου έβγαλες τα μάτια με την ορθογραφία...

Σίγουρα τρολάρεις, αλλά δεν είσαι μακριά από την αλήθεια για το μοντέλο του νεοφασίστα αγράμματου Έλληνα

Viking - 17/11/2016 17:24

Leon εξαιρετικό χιούμορ!!

sentinel_21 - 17/11/2016 17:11

Η συντριπτικη πλειοψηφια των δημοσιων εργων που εγκαινιαστηκαν επι χουντας ειχαν δρομολογηθει πριν το 67 και φυσικα οχι απο την χουντα

leon - 17/11/2016 17:20

Μην τα λες σε εμένα στους ΓΕλληνες να τα λες που τους στήριξαν επτά χρόνια και τώρα τους νοσταλγούν.

sentinel_21 - 17/11/2016 18:37

Δεν τα γραφω σε εσενα...Τα γραφω με αφορμη το σχολιο σου

nonserviam21 - 21/4/2019 15:39

εντωμεταξυ σημερα το σηκωνει ο μπαοκ..τυχαιο?δεν νομιζω

marios69 - 21/4/2019 12:57

ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΛΕΣ.

Bayern_21 - 21/4/2019 11:53

Λέγαμε ,λέμε, ότι είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, αλλα δυστυχώς, αν κρίνω απο τις (ανώνυμες φυσικά) τοποθετήσεις των ¨συνοπαδών" τελικά αυτό δεν ισχύει. Γι' αυτό έχω κόψει το γήπεδο. Για να μη βρεθώ δίπλα σε κάποιο απο αυτά τα φασισταριά. Καλή δύναμη στούς υπόλοιπους.

LONISR21 - 21/4/2019 12:32

Γι'αυτό βλέπουμε άνοδο σε αυτά τα φενομενα γιατί απλά αδιαφορούμε και έτσι βρίσκουν χώρο και τρυπονουν.

nonserviam21 - 21/4/2019 12:29

M@@@@ΕΣ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΙ Η Μ@@Α ΣΑΣ Μ@@@@@@ΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ

LONISR21 - 21/4/2019 12:28

Και πολλά ακόμη που αν τα έγραφαν θα διαβάζαμε μέχρι αύριο και θα μας ανέβαινε η πίεση κιαλο.ουστ καθάρματα.

Lefteris21aek - 21/4/2019 09:38

Δεν μπορει πλακα θα κανουν με τα dislike

Fotis_Oik_MONO_AEK - 17/11/2018 11:29

Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους φασίστες κ τους νοσταλγούς μιας χούντας ,τους νοσταλγούς ενός καθεστώτος που αν ίσχυε αυτό τώρα δεν θα μπορούσαν ούτε στον καθρέφτη του σπιτιού τους να εκφράσουν την αντίθεση τους ,πόσο δε δημόσια ,είναι μια κ φαίνεται ξεκάθαρα από αυτούς με τα ντισλαικ...Ούτε ένας από εσάς δεν έχει το θάρρος να πει ότι γουστάρω τη χούντα με το όνομα του ,μόνο κρυπτομενοι πίσω από ένα ντισλαικ μπορείτε να το κάνετε ,ούτε καν πίσω από ένα ψευδώνυμο δεν έχετε... Συνέχεια τα κοτσια... Αντίθετα αυτοί που σε όλα τα μέρη του κόσμου αγωνίστηκαν κ αγωνίζονται για την Δημοκρατία κ το δικαίωμα της Ελεύθερης φωνης κ αποψης ,αυτοί που αγωνίστηκαν για να πέσει η χούντα κ αυτοί που θα αγωνιζονται πάντα ενάντια σε κάθε χούντα ,δεν φοβούνται να το κάνουν με το όνομα τους κ δεν φοβηθηκαν τις συνέπειες που θα είχε αυτό για τη ζωή τους ..Βάλτε λοιπόν κανένα ντισλαικ γιατί μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε ,αφού ντρέπεστε να πείτε ότι ναι ρε είμαι νοσταλγος της χούντας κ του Παπαδόπουλου κ του Πατακου κ του βρωμιάρη υπανθρώπου που καμαρώνε που πέτυχε με το όπλο του έναν συμπατριώτη του Έλληνα και χωρίς φυσικά να έχετε κ καμία αλλη συνέπεια,αφού ευτυχώς,έχουμε Δημοκρατία .

Και για να μη νομίζετε ότι σας φοβάται κ κανένας η ότι κρύβομαι κ εγώ πίσω απο ένα ψευδώνυμο,σας τα λέω επώνυμα,δεν σας φοβάται κ δεν θα σας βοβηθει κανένας Φώτης Οικονομόπουλος.

Fotis_Oik_MONO_AEK - 17/11/2018 23:14

Έτσι...κρυφτειτε πίσω από τα ντισλαικ,κατανοώ τη ντροπή σας να έχετε κοτσια να πείτε με το ψευδώνυμο σας έστω ότι είστε νοσταλγοί της χούντας κ φασίστες...Κι έχουμε Δημοκρατία,που να είχαμε κ τη χ

MagikoAristero - 17/11/2018 10:23

Δημοκρατία δεν υπήρχε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει και ποτέ γιατί πολύ απλά είναι ουτοπική και κόντρα στην ανθρώπινη φύση. Μία τέλεια θεωρία που δεν είναι εφαρμόσιμη. Κάθε τόσο καταφέρνει κάποιος να πάρει την "εξουσία" αφού πρώτα έχει παραπλανήσει τον λαό, τι πιο εύκολο, και να ασκήσει κυβέρνηση. Βέβαια είναι τουλάχιστον προσβλητικό για την νοημοσύνη μας να θεωρούμε ότι η κυβέρνηση οποιουδήποτε κράτους κυβερνάει πραγματικά όπως επιθυμεί αυτή και ο λαός της όταν κάτι τέτοιο δεν... Συνέχεια μπορεί να το καταφέρει ούτε καν ο "πλανητάρχης" Αμερικανός πρόεδρος.

mario_koralh - 17/11/2018 19:00

Ο Τσώρτσιλ είχε πει > υπνοώντας ότι τέτοιο δεν υπάρχει .Πιστεύω ότι σ'αυτό πρέπει να συμφωνήσομε όλοι .

Fotis_Oik_MONO_AEK - 17/11/2018 12:32

Φαντάζομαι ότι στα πλαίσια της Δημοκρατίας που "δεν υπάρχει" είναι κ η Δημοσια αμφισβήτηση σου χωρίς φόβο ότι θα σου κοστίσει κάτι ? Το αν είναι τέλεια εφαρμόσιμη η όχι δεν σημαίνει κ ότι δεν υπάρχει..το πώς εφαρμόζεται αφορά εμάς που ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ τη κακή εφαρμογή της ...Για να το θέσω κ να το πω πιο απλά ,το πηρούνι κατασκευαστήκε κ έχει εφαρμογή στο να τρως ,αν εσύ κ εγώ το πάρουμε κ βγούμε έξω κ τρυπαμε τον κόσμο δεν φταίει ούτε το πηρούνι ούτε αυτός που το κατασκεύασε...Και ναι υπάρχουν... Συνέχεια χώρες που η Δημοκρατία έχει καλή εφαρμογή κ οποίος παραβιάζει τους νόμους κ τους κανόνες έχει συνέπειες ακόμα κ αν είναι ο πρόεδρος της Μπάγερν πχ η υπουργός της κυβέρνησης της Αγγλίας..Φιλικα πάντα .

mario_koralh - 17/11/2018 18:52

Ξεχάσατε να αναφέρετε τα τεράστια ποσά που δίνονταν στους στρατιωικούς α) οδοιπορικά για ανύπαρκτες κινήσεις και έχω ιδία αντίληψη στο 534 τάγμα πεζικού στον ¨Εβρο β) έκδοση άδειας αυτ-του στο 1/3 της τιμής για τους επανερχόμενους στρατιωτικούς από την Κύπρο ( ως δήθεν ¨Ελληνες του εξωτερικού ) και γ) τα τεράστια ποσά για μεταφορά οικοσκευής ( πολλαπλάσια των πραγματικών ) .

NashsAEK30 - 17/11/2018 13:24

Το πολιτευμα είναι για να υπηρετεί το λαό και όχι το ανάποδο... Άλλωστε και ο ίδιος ο Σωκράτης ίσως ο μεγαλύτερος Έλληνας, είχε πει ότι η δημοκρατία είναι αυτόκαταστροφική... Δε λέω ότι η χούντα είναι καλή.. Αλλά και αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία..

Dimagas21 - 17/11/2018 11:26

Καμια ανοχη στους φασιστες ρεεεεε!οξω απο δω!αλληλεγγυη στους προσφυγες,μεταναστες,οικονομικα αδυναμους,σεβασμο στην διαφορετικοτητα!μονο τα γιδια ειναι ολα ιδια!

Clark_Kent - 17/11/2017 18:15

Ουτε ο υποβιβασμος, ουτε καμια ηττα, ουτε κανενας αποκλεισμος δεν με θλιβουν πραγματικα οσο αυτα τα φιλοχουντικα σχολια και τα φασιστικα dislike.

Πως μπορειτε να λεγεστε ΑΕΚτζηδες? Δεν μπορειτε ουστ! Ουτε στην ΑΕΚ, ουτε πουθενα!

Μπραβο στο aek365, μπας και μαθουν τιποτα οι πιτσιρικαδες

GeorgeTheKiller21 - 18/11/2017 13:16

το τρομακτικό ειναι οτι δν ειναι πιτσιρικάδες αυτοί που κάνουν τα dislike....

Φοίνικας - 17/11/2017 18:23

Συμφωνώ αδερφέ μου

panGS - 17/11/2017 18:45

Σε πολλές συζητήσεις , ακούω διάφορες προσπάθειες υποστήριξης της χούντας και εκνευρίζομαι . Επίσης , με εκνευρίζει που πολλοί αντιφασίστες βρίζουν την χούντα , αλλά στηρίζουν τον Κάστρο , όπως ο πρωθυπουργός που τίμησε λέει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου , τίμησε όμως και τον φασίστα με στεφάνι στην κηδεία του . Είναι οι λεγόμενοι φασιστοδημοκράτες . Σκατά στο κεφάλι τους έχουν όλα τα σιχάματα ...ΟΛΑ !!!!!!

sentinel_21 - 18/11/2017 11:33

Φιλε panGS κανεις το μεγαλυτερο λαθος... Η εξισονονται ανομοια πραγματα. Με επιφανειακο διαβασμα δεν ειναι δυνατον να βγαλεις αποφασεις ποσο μαλλον να εξισωσεις ανομοια πραγματα...Επειδη φορουσε στρατιωτικα ο Καστρο δεν ηταν χουντα ...ισα ισα ανετρεψε με την συντριπτικη πλειοψηφια του λαου μαζι του την χουντα του Μπατιστα ...

Mono_AEK_Re_ - 18/11/2017 09:32

Άλλο η βούρτσα και άλλο η...

panGS - 18/11/2017 10:45

Τι εννοείς ;

ORIGINAL_Veteran1973 - 17/11/2017 23:55

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ(καλό σαs κάνει,"επανάληψη μήτηρ πάσηs μαθήσεωs").

ΝΤΡΟΠΗ τέτοια μέρα να βγαίνετε απ'τιs τρύπεs σαs φασιστόμουτρα.

Οι λόγοι τηs ύπαρξήs σαs.1.Απαιδευσία2.Οι καπιταλιστικέs κρίσειs ενεργοποιούν κτηνώδη ένστικτα(βλέπε άνοδο Χίτλερ) 3.Απόγονοι κοτζαμπάσηδων,Μεταξικών,Χιτών,ταγματασφαλητών,εγκληματιών επίορκων Χουνταίων...

philadelphiadream - 17/11/2017 23:52

και οπως ειχε πει και ο τιγρης οταν ανελαβε ξανα την AEK: δεν υπαρχει χουντα που δεν εχει πεσει. Και αναφεροταν στη χουντα του γαυρου. Γαυροι και απανταχου χουντικοι καντε dislike. Ζωα ΧΑγητες

acherontas1972 - 17/11/2017 23:33

Αν όντως υπάρχουν τόσοι νοσταλγοί σε μας φανταστείτε τι γίνετε στους γαύρους. Θα εμφανιστεί καμία κότα να κάνουμε διάλογο ή θα παραμείνετε με την κουκούλα όπως προφανώς θα έκανε κάποιος δικός σας; Όξω βρε...

Clark_Kent - 17/11/2017 23:10

Βρε φασιστες τι δεν αντεχεται?

Ρε χουντεοι και χιτες τι φοβαστε?

Δεν εχετε την τολμη να δεχτειτε την ελευθερια του αλλου, τα δικαιωματα του, την ισοτητα, την διαφορετικοτητα του, τι απ ολα αυτα τρεμετε και κρυβεστε στο μισος σας και την μαυρη ψυχη σας?

Τι ζητατε εδω και μολυνετε την ιδεα της ΑΕΚ?... Συνέχεια
Βρε ουστ εσεις και τα dislike σας!!!!

mikroviostoaima - 17/11/2017 22:52

Δηλαδή υπάρχουν στα αλήθεια νοστγοί της χούντας; Πάμε καλά;

nemertsikas - 17/11/2017 21:48

Απίστευτο αυτό με τα dislike.

ORIGINAL_Veteran1973 - 17/11/2017 22:01

Παίζει να υπάρχουν και βάρδιεs ΧΑ

pavlos_aek - 18/11/2017 00:23

Μακαρι φιλε μου να ειναι ετσι

ORIGINAL_Veteran1973 - 17/11/2017 19:48

Φοιτητέs,μαθητέs,εργάτεs ΕΚΤΟΣ κομματικήs γραμμήs(ιστορικά τεκμηριωμένο και αναμφισβήτητο)εξεγέρθηκαν απεγνωσμένα για αιτήματα που δυστυχώs ακόμη παραμένουν επίκαιρα.Ψωμί,Παιδεία,Ελευθερία,Εθνική Ανεξαρτησία,Λα'ι'κή Κυριαρχία,Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Και παρ'όλα αυτά(και ανεξαρτήτωs ότι ορισμένοι εξαργύρωσαν ανερυθρίαστα τη συμμετοχή τουs στο... Συνέχεια Πολυτεχνείο)υπάρχουν ακόμα θλιβεροί νοσταλγοί...Τρία τα αίτια1.Έλλειψη παιδείαs και αμορφωσιά.2.Η κρίση, που έχει βγάλει στην επιφάνεια τα ευτελέστερα ένστικτα.3.Η βαθιά διαίρεση τηs ελληνικήs κοινωνίαs(αρχήs γενομένηs 1915-17,ίσωs όμωs και από τουs..κοτζαμπάσηδεs)με σημείο τομήs τον Εμφύλιο(1946-49).As μην ξεχνάμε ότι οι επίορκοι εγκληματίεs τηs Χούνταs έβγαλαν την Ευελπίδων επί Μεταξά,υπηρέτησαν στα προδοτικά Τάγματα Ασφαλείαs και πωs οι ίδιοι δήλωναν'παιδιά του Γράμμου και του Βίτσι'.Υπάρχουν λοιπόν χιλιάδεs απόγονοι τηs (ακρο)δεξιάs πλευράs που φτάνουν μέχρι τουs νεοφασίστεs των χρυσών αυγών...

Δεν ξέρω αν υπάρχει σωτηρία γι'αυτόν τον τόπο...Ίσωs η μόνη μαs ελπίδα,οι δύο μεγαλύτερεs αρετέs του λαού μαs διαχρονικά.Η αξιοπρέπεια και η αντίσταση...

Litmanen - 17/11/2017 19:01

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τα dislikes... Δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από φασίστες (με ή χωρίς εισαγωγικά) ή άτομα που απλώς είναι άσχετα με το παρελθόν και στο σχολείο έκαναν κοπάνα όταν είχαν ιστορία.

Και φυσικά πάντα θα υπάρχουν και οι κάφροι που θα διαφωνούν ακόμα και με τη σκιά τους.

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ παίδες. Απλά μην ασχολείστε. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο...

makisr21 - 17/11/2017 18:31

ΝΕ ΟΜΟΣ ΚΗΜΩΜΑΣΤΑΝ ΜΑΙ ΤΗΣ ΠΩΡΤΑΙΣ ΑΝΗΧΤΑΙΣ


Βλεπω τα dislike στα σχολια, απο εκει που ειναι 2-3 συνηθως (των γνωστων γαυροτρολ) τωρα εχουν εκτοξευθει στα 20-30. Κριμα που υπαρχουν ανθρωποι χωρις μυαλο και υποστηριζουν ακομα τη χουντα και το καθε "χουντικο" καθεστως, ακομα πιο κριμα που υπαρχουν στην οικογενεια της ΑΕΚ.

Chris-21 - 17/11/2017 17:31

Δεν γίνεται...δεν είναι δυνατόν...όλοι αυτοί που υποστηρίζουν την χούντα να είναι στην οικογένεια της ΑΕΚ μας όπως την γνώρισα εγώ. Προσωπικά ήμουν και είμαι εναντίων των ακραίων πραγμάτων με στόχο το κέρδος....είτε λέγεται λεφτά....είτε λέγεται εξουσία...είτε λέγεται πρωτάθλημα(για όσους καταλαβαίνουν τι εννοώ)...ΟΧΙ αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Γι'αυτό υποστηρίζω αυτήν την ομάδα από 7 χρονών που άρχισα λίγο να αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο με την αδικία. Και δεν είναι ούτε από οικογένεια... Συνέχεια προσφύγων, ούτε πόντιος, ούτε καν από Αθήνα αλλά από Μακεδονία. Μόνο αυτήν την ομάδα βρήκα κάτι να μου ταιριάζει... Προσωπικά πολύ στεναχωρήθηκα σήμερα. Ελπίζω να είναι τα περισσότερα πιτσιρίκια που έτσι τους τα είπαν και να μην είναι άνθρωποι έτοιμοι που να έχουν αυτές τις απόψεις...

Υ.Γ...ΚΡΙΜΑΣ ΟΙ ΝΤΙΣΛΑΙΚΤΖΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΙΜΑΤΖ

Clark_Kent - 17/11/2017 18:21

Τα ειπες ολα Chris 21.

Σε ενα διαφωνω μονο, για τα πιτσιρικια που λες

γιατι αν υπαρχουν τοσα σκατα στα νεα μυαλα την κατσαμε για τα καλα.

Chris-21 - 17/11/2017 18:27

Ας ελπίσουμε αδερφέ Κεντ να μεγαλώσουν και να αποπροβατοποιηθουν αυτά τα πιτσιρίκια και να ανοίξουν τα μυαλά τους

Φοίνικας - 17/11/2017 17:40

Τα βλέπεις και στα post για τους φασίστες της Χρυσής Αυγής αδερφέ. Είναι να λυπάσαι.....

Clark_Kent - 17/11/2017 18:17

Φοινικα δυστυχως ειναι οπως τα λες. πραγματικα μου πιανεται η καρδια

Chris-21 - 17/11/2017 17:59

Αδερφέ Φοίνικα αυτοί είναι "αγανακτοισμαινυι"... Άφησέ τους στον κόσμο τους...

D1mitrios - 17/11/2017 16:45

Βασιλιάς,Αριστεροί,δεξιοί,χουντικοί,κομμουνιστές,εθνικιστές,πασοκ,νεα δημοκρατία,συριζα,ανελ..Μια ερώτηση θέλω να κάνω και οποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.Πέρασε τελικά κάποιος απο την εξουσία που να έβαλε το συμφέρον της πατρίδας μας πάνω απο το συμφέρον της παράταξης του και της τσέπης του;Δεν ειρωνεύομαι.Ρωτάω με αγαθή προαίρεση και άγνοια.

ORIGINAL_Veteran1973 - 17/11/2017 18:12

Άρηs Βελουχιώτηs(γι'αυτό τον κυνήγησε και το ίδιο το ΚΚΕ).

Μία ενδεικτική απάντηση,αδερφέ.Αs μην είμαστε μηδενιστέs.Άλλοι μπορούν να συνεχίσουν με άλλα παραδείγματα.Και αs μην ξεχνάμε ότι αυτό αποτέλεσε το επίσημο άλλοθι των χουνταίων και των χρυσαυγιτών."Όλοι οι πολιτικοί διεφθαρμένοι,εμείs θα σαs σώσουμε".Μπρρρρ...

tsartaselmago - 17/11/2017 21:08

Ρε φιλε...τον αρη βελουχιωτη!!!!ελεος....μετα την κατοχη καναμε 35 χρονια να ερθουμε στα ισα μας με τον εμφυλιο.....και σε αυτο που ρωτησε ο φιλος......οταν τα συμφαιροντα των απεξω ειναι ιδια με της χωρας...τοτε οποιος και να ειναι στην εξουσια θα κανει και καλο....αλλιως θελει πολυ καλη διπλωματια....

Εγω θα πω 3.....μεταξας...παροτι δικτακτορας ειπε οχι στους γερμανους και... Συνέχεια ιταλους....ανδρεας....πηγε την χωρα μπροστα και δεν μασησε στις απειλες των τουρκων οπως ο σιμητης.....και κωστακης καραμανλης οταν πηγε προς ρωσσια με την ανακοινωση του αγωγου και την αγορα οπλων απο τους ρωσσους και το βετο στο νατο για τα σκοπια....αλλα....τον στρωσανε τα αμερικανακια...παντως ηταν προς το καλο και συμφερων της χωρας οι κινησεις....φυσικα δεν λεω οτι ηταν αγγελουδια...αλλα επιγραμματικα αναφερω καποια γεγονοτα στις θητιες τους που σηκωσαμε αναστημα....και οπως βλεπετε πιανω ολες τις πολιτικες αριστεροι δεξιοι και για τον μεταξα ξερω μονο οτι ηταν δικτακτορας...τους αλλους του εχω προλαβει..δυστυχως σαν λαος ενωνομαστε μονο οταν ο κινδυνος ειναι εξω απο την πορτα μας....σε νορμαλ καταστασεις μας αρεσει να χωριζομαστε και να τρωγομαστε μεταξυ μας......

ORIGINAL_Veteran1973 - 17/11/2017 21:34

Το κεφάλι του Άρη στον φανοστάτη των Τρικάλων και τα τρισέγγονα των Παπανδρέου,Σημίτη και...Κωστάκη Καραμανλή βαθύπλουτα.Καληνύχτα,αδερφέ...

tsartaselmago - 17/11/2017 23:00

Φιλε μου....αυτο που ξερω εγω ειναι οτι εκεινη την περιοδο την ελλαδα την διεκδικουσανε και οι ρωσσοι και οι δυτικοι.....σαν καλοι μακακες αρχισαμε να πολεμαμε μεταξυ μας για το ποιον αφεντη θα εχουμε....και γινανε εγκληματα και απο τις 2 πλευρες....δεν ειναι αγιος ο βελουχιωτης οπως θελουν να μας τον περασουν καποιοι σημερα...εσφαξε κοσμο και δεν ειχε κανενα δικαιωμα να το κανει.....εκεινο που λεω ειναι πως ηταν απο τα προσωπα που διχασανε την χωρα και αυτο απο μονο του ειναι... Συνέχεια αρνητικο....δεν σκοτωνεις ελληνα...και μαλιστα οταν ειχε τελειωσει ο πολεμος....ποιον πολεμουσε ο αρης?τους γερμανους?αυτους τους πολεμησε οταν ηταν εδω οπως και ολοι οι ελληνες που βγηκανε στην αντισταση....μετα?????

Δεν διαφωνουμε στις οικογενιες που αναφερεις.....σου θυμιζω ομως πως και στους μεν και στους δεν με ψηφο οι πολιτες τους δωσανε την εξουσια ...και μαλιστα με κατι ποσοστα 45%....οι λαοι εχουν τους ηγετες που τους αξιζουν....αυτο ειναι η μεγαλη αληθεια.....

ORIGINAL_Veteran1973 - 18/11/2017 12:43

Για την Ιστορία

1.Η Ρωσία αποποιήθηκε του(όποιου)ενδιαφέροντόs τηs ήδη από τον Οκτώβρη του'44 και την περιβόητη 'Συμφωνία των ποσοστών' στη Διάσκεψη τηs Γιάλταs μεταξύ Τσώρτσιλ-Ρούσβελτ.Η ηγεσία του ΚΚΕ χρεώνεται το έγκλημα.

2.Κανείs δεν μίλησε για αγίουs.Ο Βελουχιώτηs κυνήγησε τουs δοσίλογουs και τουs ταγματασφαλίτεs(που... Συνέχεια το ελληνικό κράτοs όφειλε να καθίσει στο σκαμνί αντί να αγκαλιάσει).Και ακριβώs επειδή δεν ήταν κομματόσκυλο(αντιστεκόμενοs και στη νέα Κατοχή των Βρετανών)πήγε σαν το σκυλί στ'αμπέλι.Αγριότητεs εκατέρωθεν ναι,όχι όμωs να εξισώνουμε τα'κορόιδα'τηs ιστορίαs που πολέμησαν τον κατακτητή στα βουνά με τουs Παπαδόπουλουs που υπηρέτησαν τουs Γερμανούs στα Τάγματα Ασφαλείαs...

tsartaselmago - 18/11/2017 18:05

Αδερφε μου βετερανε...προσωπικα δεν εξισωνω τιποτα...απλα καταδικαζω την βια απο οπου και αν προερχετε...

Και ειναι αδιανοητο το επος του πολυτεχνειου να το εκμεταλευονται καποιοι σαν να ειναι κληρονομια τους....αφορα ολους τους ελληνες και ειναι φαρος για την δημοκρατια και το τι μπορει να πετυχουν οι ελληνες οταν ειναι ενομενοι......ατομα που ουτε μεσα ηταν ουτε αγωνα κανανε αλλα το... Συνέχεια εκμεταλευθηκαν για να κανουν καριερα επενδυοντας στον διχασμο των ελληνων....οσο για τον αρη...κοροιδιο μπορει να πιαστηκε οκ...αλλα ας προσεχε...δεν ηταν λυση αυτο που εκανε...οι πολιτικοι ειναι βρωμικη απο την αρχαιοτητα ακομα.....οταν ανακατευοταν χαζος δεν ηταν το ηξερε....ας κατεβαινε και να εκανε τις εκκαθαρισεις στο κομμα του...οχι ετσι....και να δεχτω οτι καθαριζε δοσιλογους,συνεργατες γερμανων...ταγματασφαλητες....αλλα ειλικρινα πιστευεις οτι μεσα στα θυματα δεν ηταν και περιπτωσεις εκδικησης ατομων που η αιτια δεν ηταν αυτα αλλα προσωπικες αντιπαλοτητες διαφωρων λογων με φιλους των ανταρτων?Εστω και ενας να υπηρχε που πηγε τζαμπα...ειναι δολοφονια....για μενα εκεινη η εποχη ειναι μαυρη σελιδα στην ιστορια της Ελλαδας.

Τελος παντων ουτε αντιπαραθεση μαζι σου θελω να κανω ουτε με κανενα αλλο φιλο...απλα πιστευω πως απο ενα σημειο και μετα χαθηκε ο ελενχος και καθε ομαδα στα βουνα εκανε τα δικα της....αυτο επρεπε να το τελειωσει με αλλο τροπο....σεβομαι καθε αποψη...αλλα πρεπει να κοιταμε το δασος...αν αναλονομαστε στο παρελθον και σε γεγονοτα που μας χωριζουν δεν κανουμε τιποτα...αυτα πρεπει να τα κλεισουμε και να κοιταξουμε ολοι μαζι το μελλον....ειμαστε ευλογημενος λαος και ικανοι για πολλα....αλλα οτι καναμε μεγαλο ειμασταν ολοι μαζι.....και επειδη η οικογενεια μου ειναι προσφυρες απο την ανατολικη θρακη και ειχα την τυχη να προλαβω τον προπαππου μου μεχρι τα 15 μου....95 εφυγε ο μπαγασας...εκει να δεις αδερφε μαρτυριες για το 22....και αντι ολα αυτα τα δεινα που περασανε οι προγονοι μας να μας ενωνουν σε μια γροθια...οπως οι εβραιοι π.χ εμεις κανουμε το αντιθετο....

sentinel_21 - 18/11/2017 11:48

Φιλε tsartaselmago δεν ειναι ετσι τα πραγματα... Διαβασε πρωτα βιλβλια ιστοριας και μετα γραψε.Ειναι φανερο οτι δεν το γνωριζεις το θεμα.Μου εγραψες τον Μεταξα οπου οδηγηθηκε σε ενα οχι και ηταν ενας επιτελικος στρατιωτικος αλλα και ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ...Η η ιστορικη ομως αγνοια σου φαινεται στο οτι δεν αναφερεις καν τον Πλαστηρα ...Και αυτος εξοχος αξιωματικος αλλα και πολιτικος που πεθανε στην ψαθα αν και προθυπουργος...

tsartaselmago - 18/11/2017 15:14

Φιλε ανεφερα 3 περιπτωσεις μονο....αλλα και η ιστορια ως προς το τι εγινε που μας διδασκουν επετρεψε μου να μην την πολυεμπιστευομαι οταν αφορα πολτικη μεσα....

Εγω ξερω απο μαρτυριες παππουδων και γιαγιαδων που τα ζησανε και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα...

Οταν σου λεει ο παππους σου οτι κατεβηκανε ανταρτες και ανοιγανε κοιλιες εγκυων...βιαζανε κλεβανε...περναν με την βια 15χρονα στο βουνο...που τα ζησανε ετσι......επισης απο την αλλη... Συνέχεια πλευρα....βιαζανε τις γυναικες και τις κορες των ανταρτων ....αυτα οι ελληνες κατα αλλων ελληνων!!!!και οι ρουφιανοι πολλες φορες των θυματων ηταν συγγνεις τους!!Και θα μου περασουν εμενα το αρη σαν επαναστατη και πατριωτη????Επειδη διαφορουσε με το κομμα επρεπε να κανει εκκαθαρισεις???ποιος του εδωσε το δικαιωμα????Οταν σφαζοταν κοσμος χωρις δικαστιρια και με μονη δικαιολογια το καρφωμα του ρουφιανου τι να λεμε για αγωνες και ιστοριες.....Να κατεβαινε να διεκδικουσε την ηγεσια να επειθε το λαο και να εφαρμοζε τις ιδεες του....και θα σου πω μια ιστορια αν θες την πιστευεις....ειμαι σε ενα καφενειο και περιμενω ενα θειο μου....μεσα ηλικιωμενοι ανθρωποι....καποια στιγμη απεφθηνετε ενας γερος σε καποιον αλλο ....γυρω στα 80 τον εκοψα...κοτσονατος ψηλος....για πες καμια ιστορια απο τα ανταρτικα που ησουν....και κουβεντα στην κουβεντα ο ανθρωπος καποια στιγμη λεει....αυτο που δεν θα ξεχασω ειναι ενας παππας απο το ταδε χωριο.....το ξερω το χωριο δεν το αναφερω....ειναι το χωριο της μανας μου.....τον παππα λοιπον ...ο ανθρωπος λεει οτι πηγαν να τον κρεμασουν στην πλατεια που χωριου....αλλα επειδη τον ειδαν οτι ειχε χοντρο σβερκο τελικα τον σφαξανε....την ιστορια αυτη μου την ειχε πει η μανα μου και το εφερε ετσι να τον δω απο κοντα εναν απο αυτους .....οταν εφυγε...οι αλλοι ειπαν οτι ο γερος αυτος επερνε συνταξη εθνικης αντιστασης.....αυτο την 10ετια του 90 το εζησα....αντιστοιχες περιπτωσεις θα υπαρχουν σιγουρα και θυματα συγγενεις ανταρτων και οι ιδιοι οι ανταρτες.....αυτα πρπει να τα καταδικαζουμε και οχι να περνουμε το μερος του ενος η του αλλου....αυτα τα εκμεταλευτικαν αργοτερα οι πολιτικοι γιατι τους βολευε.....προσωπικα εχω καταληξει οτι αυτο το αριστερα δεξια ειναι μια μεγαλη σαχλαμαρα....αυτος που θα βαζει το καλο του κοσμου και της χωρας πανω απο ολα τα μικροκοματικα αυτος θα ειναι και ο σωστος...ειτε αριστερος ειτε δεξιος....Ρωτησανε τον φλωρακη καποτε με την πτωση του σοσιαλισμου τι περιμενει τωρα το κκε???

Απαντηση....ειμαστε ενα δεντρο με ξεραμενες ριζες που περιμενουμε να βγαλει καρπους.....

ORIGINAL_Veteran1973 - 18/11/2017 09:52

Φίλε,για την ιστορία

1.Η Ρωσία ποτέ δεν διεκδίκησε την επιρροή στην Ελλάδα.Την είχε αποποιηθεί ήδη από τον Οκτώβρη του'44 στη Διάσκεψη τηs Γιάλταs και τη'Συμφωνία των ποσοστών'Τσώρτσιλ-Στάλιν.Η ηγεσία του ΚΚΕ εγκλημάτισε.

2.Κανείs δεν μίλησε για άγιουs.Όμωs όπωs καλά ξέρειs δεν αντιστάθηκαν όλοι στην Κατοχή.Τουs... Συνέχεια δοσίλογουs και τουs ταγματασφαλίτεs(που έπρεπε να τιμωρήσει το ελληνικό κράτοs και όχι να τουs επιβραβεύσει)κυνηγούσε ο Βελουχιώτηs.Και το ότι δεν υπήρξε κομματόσκυλο(αρνούμενοs τη νέα κατοχή,των Εγγλέζων),αυτό τελικά πλήρωσε.Αγριότητεs εκατέρωθεν ναι,όχι όμωs στο ίδιο τσουβάλι τα'κορόιδα'τηs Ιστορίαs που έβγαζαν το φίδι απ'την τρύπα στα βουνά με τουs Παπαδόπουλουs που συνεργάστηκαν με τουs Ναζί στα Τάγματα Ασφαλείαs(και με Αγγλουs και Αμερικάνουs αργότερα)...

3.Συμφωνούμε ότι'οι λαοί έχουμε τουs ηγέτεs που μαs αξίζουν'...

aek_metallica - 17/11/2017 18:09

Δεν έζησα την Χούντα λόγω ηλικίας,γεννήθηκα ένα χρόνο αφότου έπεσε. Είναι θλιβερό όμως να βλέπεις ανθρώπους άνω των 60 να υποστηρίζουν ότι με την "χούντα ειμασταν καλύτερα" και άλλα τέτοια". Το πιο θλιβερό είναι ότι το λένε και πιτσιρικάδες που δεν την έζησαν. Δεν διαφωνήσω και κάθετα ότι από το 2009 και μετά ζούμε σε ιδιόμορφο περιβάλλον "περιορισμού" βλ. ακροαριστερες και ακροδεξιές οργανώσεις,"αλληλέγγυους",ψευτο-οικολόγους η οποίοι κάνουν ακριβώς τα ίδια αίσχη. Που είναι... Συνέχεια οι"αλληλέγγυοι" να τρέξουν και να συμπαρασταθουν στην Μάνδρα και στην Ν. Περαμο?. Και αυτοί προσπαθούν να μας περιορίσουν και να μας επιβάλλουν το δίκιο τους με την βια. Μονο που τώρα έχουμε πολλές επιλογές να επιλέξουμε τι θέλουμε να κάνουμε και πως θέλουμε να ζήσουμε η ακόμα και να φύγουμε στο εξωτερικό χωρίς να κινδυνευουμαι να μας κλείσουν σε κάνα υπόγειο και να μας σαπίζουν στο ξύλο. Ακόμα μπορούμε ελεύθερα να βρίσουμε όσο θέλουμε τους πολιτικούς χωρίς σκληρές συνέπειες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό να αναπνέεις ελεύθερος, ακόμα και αν είσαι πάμφτωχος.

panGS - 17/11/2017 17:42

Ποτέ ξανά χούντες πουθενά , ούτε μαύρες ούτε κόκκινες . Σκατά σε όλους τους χουντικούς όλων των χρωμάτων και όλων των παρατάξεων .

acherontas1972 - 17/11/2017 17:26

Ρε κοίτα που είναι πολλοί οι νοσταλγοί. Ουστ ρε ψυχάκηδες.

aek_polis - 17/11/2016 22:58

Πάντως σε πολλά από τα παραπάνω αν βγάλεις τις λέξεις : Χούντα, Παπαδόπουλος κλπ έχεις την εντύπωση ότι τελικά η χούντα υπάρχει ακόμα και δεν κράτησε μόνο 7 χρόνια ! Μόνο τα πρόσωπα άλλαζαν και η ψευδαίσθηση του λαού ότι τους ανέβαζε αυτός και δεν ανέβαιναν μόνοι τους ! Να κλάψω ή να γελάσω ;

Litmanen - 17/11/2017 17:18

Φίλε μου καλώς ή κακώς, με τη δική μου και τη δική σου ψήφο κυβερνάνε αυτοί που κυβερνάνε. Δε σε περιμένει πλέον κανένας αστυνομικός έξω από το εκλογικό κέντρο για να σου δώσει το σφραγισμένο φάκελο με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο και να περιμένει μετά να του φέρεις το φάκελο που σου έδωσαν πριν το παραβάν, ως απόδειξη ότι έριξες το "σωστό" φάκελο...

Το εάν αυτοί που ψηφίζουμε είναι άξιοι ή ανάξιοι είναι μια άλλη κουβέντα. Το γεγονός όμως είναι... Συνέχεια πως βγαίνουν με τη δική μας ψήφο και μόνο. Χρόνια τώρα...

patuxas - 17/11/2017 14:52

Χωρίς καμία διάθεση να αμφισβητήσω τα "πεπραγμένα" της χούντας, αν επιχειρήσει κάποιος να απαριθμήσει, έστω και συνοπτικά, τα "πεπραγμένα" των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης, θα χρειαστούν εκατοντάδες σελίδες. Μην πάμε μακρυά, την εγκληματική οργάνωση του γαυροσυστήματος που τόσα χρόνια δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο, ποιος την δημιούργησε και ποιος την ανέχτηκε τόσα χρόνια?

Φοίνικας - 17/11/2017 17:13

Αυτό το ξέπλυμα της χούντας με τόσο απλοικά επιχειρήματα να το κοιτάξεις κι εσύ κι όσοι συμφωνούν μαζί σου. Η κλασσική θεωρία των συμψηφισμών. Το κάνουν κι οι γάβροι στο ποδόσφαιρο για να ξεπλύνουν την δική τους χούντα.

tsartaselmago - 17/11/2017 15:18

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΤΟΥΧΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ Η ΚΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ..

ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕΙ.....ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 100%...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...

taxidi - 17/11/2017 16:10

Ποτέ ξανά με κανένα μανδύα.... ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!

angelm - 17/11/2017 14:21

Κανένας χορός στους φασίστες νεοναζί στην οικογένεια της ΑΕΚ να κρύβονται σαν κοτουλες που είναι πίσω απ τα ντισλαικ θα τρώνε σουτ από παντου

konstanti - 17/11/2017 11:17

Η αγάπη των χρυσαυγιτών για την Ελλάδα είναι δεδομένη..Άλλως τε γι αυτό θαυμάζουν αυτούς που τη σκλάβωσαν

Ecoter - 17/11/2017 09:38

οσοι κανετε dislike γινετε γαυροι ρε να ειστε στα νερα σας με τους 'no politica' που παιρνουν μεροκαματο απο τον μαρινακη που χαρτζιλικωνει (εχει αναφερθει σε δικη οχι ονομαστικα βεβαια αλλα φωτογραφικα δεν το λεω εγω)και χρυσαυγιτες.

επισης αν θελετε χουντα υπαρχει ωραιοτατη στην σαουδικη αραβια γιατι δεν πηγαινετε να αραξετε εκει να ξεβρωμισει και εδω ο τοπος?... Συνέχεια

ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Φοίνικας - 17/11/2017 10:56

Πες τα αδερφέ ecoter!

Clark_Kent - 17/11/2017 18:23

Μπραβο ecoter

habos21 - 17/11/2017 10:17

και φαντασου ποσα ακομα μπορουν να γραφτουν και πιπιλανε σε νεα παιδια οτι ''κατι καλο εκανε η χουντα''


βεβαια εκανε σε καποιους καλο(δες διυληστηρια)...οι ναζι της χουντας και οι νεοναζι της χρυσης αυγης και τα αφεντικα τους μπορουν και εχουν λογο μεχρι σημερα(δες τι γινετε στην δικη της χ.α.)

Φοίνικας - 17/11/2017 09:55

Μπράβο στο aek365 και πάλι μπράβο! Γιατί δυστυχώς έχουμε γύρω μας πολλούς νοσταλγούς. Ο αγώνας ενάντια στο αυγό του φιδιού είναι συνεχής

FALAKROS_PRAKTOR_21 - 17/11/2016 21:23

Tα ναζίδια μόνο dislike κάνουν.. Κρύβονται όπως οι πρόγονοί τους... Πάντα κουκούλα...

specteR21 - 17/11/2016 20:02

Αυτό που ρε μάγκες γεμίζετε με ντισ οσους δεν είναι υπέρ της χούντας δείχνει κάποια πράγματα επισης δείχνει πως δεν έχετε τα κακαλα να πείτε την άποψή σας ελεύθερα και ας είναι αντίθετη και απλώς κρύβεστε πίσω απο τον ιμάντα του dislike η μάλλον δεν έχετε σωστα επιχειρήματα για να αντικρουσετε αυτες της απόψεις σας λυπάμαι

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 17/11/2016 21:12

ετσι ειναι τα ωα του όφεως....χωμενα βαθεια στη γη...

specteR21 - 17/11/2016 20:13

Μανδύα*

GPT21 - 17/11/2016 19:26

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κολλημένα μυαλά νοσταλγοί της χούντας...

captain_beyond - 17/11/2016 18:40

Πάμε όλοι μαζί στα ντισλάικ,νοσταλγοί,σταγονίδια,χουντόφιλοι και νεοναζί

. Ούτως ή άλλως,ως εκεί φτάνει το νιονιό,αφού επί τούτου δεν έχετε να πείτε τίποτα,όπως πάντα.

ΕΠΟΜΕΝΟ