2 ΣΧΟΛΙΑ

Συζήτησαν τα λάθη τους

Ο Βαγγέλης Βλάχος έδειξε στους ποδοσφαιριστές του το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τους ανέλυσε τι δεν λειτούργησε σωστά

Στην αίθουσα προβολής συγκεντρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν από την έναρξη της προπόνησης, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε... βιντεοθεραπεία. Ο Βαγγέλης Βλάχος έδειξε στους παίκτες του επιλεγμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη και ανέλυσε για ακόμη μια φορά στους Κιτρινόμαυρους τι δεν λειτούργησε σωστά. Τα περισσότερα παράπονα αφορούσαν -όπως ήταν αναμενόμενο- το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο προπονητής τόνισε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος γενικά από την εικόνα της ομάδας, ενώ όσον αφορά στο δεύτερο μέρος, στάθηκε περισσότερο στον τρόπο που προσέγγισε συνολικά η ομάδα το μαρκάρισμα του Σίσιτς και τις βοήθειες που -δεν- δόθηκαν κατά την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Επίσης, ο προπονητής αναφέρθηκε και στην έλλειψη προσωπικής πρωτοβουλίας στο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aek_se_agapw_aekara_se_la - 27/9/2012 21:50

ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΑ Β.Β., ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ Χ.Χ...Ο "ΒΑΤΡΑΧΟΣ" ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ,ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ..

skapaneas_21 - 27/9/2012 20:03

ΒΛΑΧΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑ ΤΕΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ.

ΕΠΟΜΕΝΟ