0 ΣΧΟΛΙΑ

«Το φαβορί και το άγχος η ΑΕΚ»

Ως μία μεγάλη γιορτή χαρακτήρισε τον αυριανό τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός - Τι είπε για την ΑΕΚ και την εμπλοκή της οικογένειας του με αγορά των μετοχών της Ένωσης παλαιότερα

Στον αυριανό Τελικό Κυπέλλου αναφέρθηκε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Σπανός. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου χαρακτήρισε μεγάλη γιορτή για όλο το Περιστέρι τον αυριανό αγώνα. Παράλληλα, ο κ. Σπανός, έχρισε την ΑΕΚ φαβορί τονίζοντας πως η Ένωση έχει και το άγχος. Τέλος, ο κ. Σπανός, μίλησε για το παρελθόν, την συγχώνευση της Χαλκηδόνας και του Ατρομήτου, αλλά και την εμπλοκή της οικογένειας του με αγορά των μετοχών της Ένωσης παλαιότερα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπανός:

«Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε, είναι μια ευχάριστη έκπληξη και το μεγάλο στοίχημα είναι να κρατήσουμε δίπλα μας ένα μέρος του κόσμου αυτού, που θα μας στηρίξει στον τελικό».

Σε ερώτηση αν αυτό υπήρχε στο μυαλό του όταν προχώρησε στην κίνηση συγχώνευσης Χαλκηδόνας και Ατρομήτου δήλωσε:

«Αν δεν βάλεις στόχους και δεν έχεις όνειρα δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι. Για αυτό έγινε η συγχώνευση της Χαληκδόνας με τον Ατρόμητο πέντε χρόνια πριν. Πολύ μεγάλο αυτό που είχαμε πετύχει με τη Χαλκηδόνα, αυτό που θέλαμε ήταν να πάρουμε τους φιλάθλους που είχε μια ιστορική ομάδα, όπως ο Ατρόμητος, ώστε να δώσουμε ώθηση στην ομάδα και να φτάνει να διεκδικεί τίτλους. Είναι μια μεγάλη γιορτή για τον Ατρόμητο, ο οποίος πρώτη φορά έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα τίτλο στα 88 χρόνια ιστορίας του».

Για την ανταπόκριση του κόσμου και την κίνηση των εισιτηρίων του τελικού ανέφερε:

«Σημαντικός στόχος που επετεύχθη, οι 13.000 κόσμου. Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε είναι μια ευχάριστη έκπληξη και τo μεγάλο στοίχημα είναι να κρατήσουμε δίπλα μας ένα μέρος του κόσμου αυτού, για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε περισσότερα πράγματα και να βάζουμε υψηλότερους στόχους».

Για το ενδεχόμενο να βρεθούν οπαδοί της ΑΕΚ ανάμεσα σε αυτούς του Ατρομήτου τόνισε:

« Ήταν πολύ προσεκτική η πώληση των εισιτηρίων και θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία έχει δοθεί σωστά και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».

Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα του Περιστερίου:

«Πάμε με λιγότερο άγχος εμείς από την ΑΕΚ που είναι το σαφές φαβορί, στόχος είναι να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Όσο για τον κύριο Κάκο, ο «ισχυρός άντρας» του Ατρομήτου, σχολίασε:

«Προσωπικά δεν ρωτήθηκα για τον ορισμό του κυρίου Κάκου, έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Ελπίζουμε σε καλό ποδοσφαιρικό θέαμα και να κερδίσει ο καλύτερος. Ο διαιτητής έχει όλες τις δυνατότητες να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του τελικού. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός».

Σε ερώτηση για παλαιότερη εμπλοκή της οικογένειας του με αγορά των μετοχών της ΑΕΚ, ο κ. Σπανός ανέφερε:

«Αληθινά τα σενάρια για εμπλοκή στην αγορά της ΑΕΚ, πριν ασχοληθώ με την Χαλκηδόνα, δεν προχωρήσαμε γιατί ήταν οικονομικά ασύμφορο για την οικογένεια μου. Πράγματι μετά τον Ιωνικό ομάδα μου και εξαιτίας της προσφυγικής μου κληρονομίας ήταν η ΑΕΚ, για την οποία έτρεφα τα καλύτερα συναισθήματα».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Έχει ταλαιπωρηθεί το ποδόσφαιρο φέτος από συμπεριφορές παραγόντων μας. Το Σάββατο είναι χρυσή ευκαιρία για μια γιορτή. Με την ίδια φιλοσοφία θα κινηθούμε και στη νέα περίοδο ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στον τελικό».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ